Η Microsoft σε συνεργασία με το δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος, αγκαλιάζει τα παιδιά του Συλλόγου Ελπίδα

Φέτος τα Χριστούγεννα η Microsoft, μας προσκαλεί να μοιράσουμε την αγάπη και το πνεύμα των γιορτών, σε συνεργασία με την Κωτσόβολο, τη Νο1 Αλυσίδα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών στην Ελλάδα. Οι δύο εταιρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να σκορπίσουν χαμόγελα χαράς στα παιδιά που στηρίζει το Κοινωνικό Ταμείο του Συλλόγου Ελπίδα, μέσα από μια ενέργεια που βασίζεται στα νέα Windows tablets, η οποία στοχεύει να μαζέψει περισσότερες από 5000 ευχετήριες κάρτες. Σε επιλεγμένα καταστήματα Κωτσόβολος, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζωγραφίσουν μια Χριστουγεννιάτικη ευχή στα νέα Windows tablets, συνεισφέροντας με αυτόν τον τρόπο στο πολύτιμο έργο του Συλλόγου Ελπίδα.

Fresh-Paint-Windows-8

Από τις 15 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου, ο καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια. Με μια επίσκεψη στα καταστήματα Κωτσόβολος στο The Mall Athens και στην Πυλαία, στην περιοχή Αεροδρομίου, στη Θεσσαλονίκη, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τα νέα Windows tablets και να ζωγραφίσει μια μοναδική  Χριστουγεννιάτική ευχή, με τη βοήθεια της συναρπαστικής εφαρμογής Windows, Fresh Paint. Σκοπός αυτής ενέργειας είναι να μαζευτούν περισσότερες από 5000 ευχετήριες κάρτες, οι οποίες αντιστοιχούν στην κάλυψη μέρους των καθημερινών αναγκών των παιδιών, που στηρίζει ο Σύλλογος Ελπίδα.

Μοιραστείτε τη μαγεία των Χριστουγέννων και στείλτε ευχές αγάπης σε εκείνους που έχουν ανάγκη με τη βοήθεια των μοναδικών Windows tablets.