Οι υπερβολές που κάνουμε κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων

Δεν θα μιλήσω καν για το φαγητό όπου μετά από την περίοδο των Χριστουγέννων όλες είμαστε τουλάχιστον ένα με δύο κιλά έξτρα αλλά για όλες τις υπόλοιπες υπερβολές που κάνεις εκείνες τις ημέρες χωρίς να το πάρεις χαμπάρι. Και εξηγώ:

Το υπερβολικό make up: Σκούρες σκιές, σκούρα κραγιόν και ατελείωτη χρυσόσκονη. Για ποιο λόγο ακριβώς; Δεν είσαι τραγουδίστρια ώστε να κάνεις πρώτο πρόγραμμα στα μπουζούκια, οπότε; Μια υπέροχη γραμμή μαύρου eyeliner με ένα κόκκινο κραγιόν και είσαι αμέσως στο κλίμα χωρίς υπερβολές.

Τα Χριστουγεννιάτικα νύχια σου: Ζητάς από την μανικιουρίστα να σου ετοιμάσει στον «καμβά», δηλαδή τα νύχια σου χιονάνθρωπους, δεντράκια, Χριστουγεννιάτικες μπάλες και Άγιο Βασίλη. Σε αντίθετη περίπτωση ζητάς κόκκινη χρυσόσκονη σε όλα τα νύχια. Γιατί είπαμε το κάνεις αυτό;

Τα μαλλιά των Χριστουγέννων: Ποτέ δεν ήμουν φαν των υπερβολικών χτενισμάτων όμως αυτό που πηγαίνεις κομμωτήριο το πρωί και φεύγεις αργά το βράδυ με το μαλλί μέσα στη λακ όχι μόνο απωθεί τους άντρες αλλά δεν τους αρέσει κιόλας. Άκουσε με αυτές τις γιορτές και επέλεξε κάτι πιο απλό. Ανάλαφρες μπούκλες; Έναν απλό κότσο; Ίσια κάτω; Ότι και αν επιλέξεις είναι safe επιλογές που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Το ντύσιμο: Τελευταίο αλλά το ίδιο σημαντικό είναι το ντύσιμο σου. Οι βιτρίνες έχουν γεμίσει από φτερά και πούλιες. Πες όχι στον πειρασμό της πούλιας και μην αγοράσεις. Ναι θα βάλεις ότι πιο σέξι έχεις χωρίς όμως πούλιες και άλλα τέτοια, για το χατίρι μου!