Η φετινή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του Noel είναι βγαλμένη από παραμύθι (φωτογραφίες)

To Noel, ένα από τα αγαπημένα μαγαζιά του κέντρου της Αθήνας, κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα γιορτάζει διπλά. Κι αυτό γιατί το όνομά του είναι τα… Χριστούγεννα και, έτσι, έχει έναν ακόμη λόγο, πέρα από την κλασική γιορτή για όλους, να μας κάνει να αισθανθούμε καλύτερα από ποτέ αυτή την εποχή του χρόνου.

Φέτος, το Noel, το λατρεμένο Bar, Bistro & Restaurant της Κολοκοτρώνη, για ακόμη μία φορά εντυπωσιάζει με τη χριστουγεννιάτική διακόσμησή του. Τα Noelves, υπό την καθοδήγηση της Φανής Σπυριδάκη, στόλιζαν όλη νύχτα το χώρο και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Πραγματικά μαγικό!

Όπως διαβάζουμε χαρακτηριστικά:Το Noel έφερε πρώτο το χιόνι στην πόλη! Χιλιάδες μαγικές νιφάδες προσγειώθηκαν στη στοά μας μεταμορφώνοντας την σ’ ένα κάτασπρο παραμυθένιο δάσος γεμάτο κρύσταλλα, αστραφτερά λουλούδια και ζαβολιάρηδες καλικάντζαρους που είναι έτοιμοι να παίξουν μαζί σου και να επιτεθούν στο cocktail σας, οπότε προσοχή!”

Μία επίσκεψη θα σας πείσει ότι το Noel είναι το απόλυτο χριστουγεννιάτικο μαγαζί της πόλης! Για τον καφέ, τις γευστικές απολαύσεις σας, το κρασί ή το κοκτέιλ σας, είναι η επιλογή που πρέπει να κάνετε για να νιώσετε πιο κοντά στην εορταστική περίοδο που πλησιάζει!

Noel 
Κολοκοτρώνη 59B, Αθήνα 105 62
 Τηλέφωνο: 21 1215 9534