Η απόλυτη vintage βιτρίνα

Για ακόμα μια φορά τα notos μας προσκαλούν να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία shopping μπαίνοντας εύκολα στο κλίμα των γιορτών με τις πιο σούπερ Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες. Κάθε χρόνο το concept είναι εντυπωσιακό και αυτή τη χρονιά είναι καλύτερο από κάθε άλλη χρονιά. Φέτος, οι βιτρίνες των notos παραπέμπουν στο εσωτερικό ενός κουτιού δώρου με στόχο να «προκαλέσουν» στον κόσμο το συναίσθημα της χαράς που μπορεί να προσφέρει σε όλους μας ένα δώρο!

Capture  Capture  Capture

Τα notos σε συνεργασία με την Toolbox, μια ομάδα διακοσμητών και γραφιστών που δραστηριοποιείται στον τομέα της διακόσμησης και του Visual Merchandising από το 2000, δημιούργησαν και φέτος ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο περιβάλλον, βασισμένο στα έντονα χρώματα και εντυπωσιακά patterns που θυμίζουν vintage χαρτί περιτυλίγματος.

Με μια πρώτη ματιά, οι βιτρίνες εκπλήσσουν με τα χαρακτηριστικά για την εποχή χρώματα, το πράσινο και το κόκκινο, και τα ιδιαίτερα γιορτινά μοτίβα που χρησιμοποιήθηκαν για να θυμίζουν κουτιά με xmas περιτύλιγμα. Η vintage διάθεση είναι διάχυτη και ο κόσμος ήδη φωτογραφίζεται μπροστά τους!

Capture

Για τα εσωτερικά των βιτρινών επιλέχθηκαν festive ρούχα και αξεσουάρ από τις χειμερινές συλλογές των διάσημων μαρκών των πολυκαταστημάτων, τα οποία έχουν συνδυαστεί με ξεχωριστά ανά βιτρίνα χριστουγεννιάτικα props και προσδίδουν μία αρμονία με το περιβάλλον, αποδίδοντας στη λεπτομέρεια τον χαρακτήρα των Χριστουγέννων.

Capture  Capture  Capture

Φέτος τις γιορτές επισκεφθείτε τα πολυκαταστήματα notos ζήστε μια αξέχαστη shopping εμπειρία και χαρίστε απλόχερα δώρα που θα «εκπλήξουν» εσάς και τους αγαπημένους σας ανθρώπους!