Οι 5 top Χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών

Κάθε χρόνο κατακλύζουν την τηλεόραση, τα dvd club δεν προλαβαίνουν να επιστραφούν και να τις ξαναδώσουν και τα downloads τους είναι άπειρα και αυξάνονται κάθε χρόνο. Ο λόγος; Οι Χριστουγεννιάτικες ταινίες!!!Εμείς διαλέξαμε για εσάς τις καλύτερες όλων των εποχών και σας τις παρουσιάζουμε.

5 –The nightmare before Christmas (1993)

Μια μεγάλη καταστροφή προμηνύεται τη στιγμή που ο Jack Skellington, βασιλιάς του Halloween, αποφασίζει βλέποντας τη ζωή στο χωριό του Άγιου Βασίλη να επιφέρει αλλαγές στη γιορτή του Halloween. Η νοοτροπία των πολιτών του αλλά και η απαγωγή του Άγιου Βασίλη θα τον οδηγήσουν σε μια σειρά από περιπέτειες.

fff

4- Gremlins (1984)

Το μικρό κατοικίδιο που λαμβάνει ο Μπιλ για τα Χριστούγεννα μπορεί να μείνει άκακο όσο ο ιδιοκτήτης του φροντίσει να τηρεί τους 3 βασικούς κανόνες. Τι γίνεται όμως αν ο Μπιλ παραβεί αυτούς τους κανόνες;Πόσο ολέθριο θα μπορούσε να είναι αυτό όχι μόνο για τον ίδιο και την οικογένεια του αλλά και για ολόκληρη την πόλη;

ggg

3 -Elf (2003)

Την Παραμονή των Χριστουγέννων ο Άγιος Βασίλης θα αφήσει δώρα σε ένα ορφανοτροφείο χωρίς όμως να γνωρίζει ότι έχει τρυπώσει μέσα στον σάκο του ο μικρός William. Τα ξωτικά στον Βόρειο Πόλο θα δεχθούν με χαρά να τον μεγαλώσουν, όμως βλέποντας ότι είναι πολύ μεγαλύτερος σε ύψος από ένα ξωτικό αναγκάζονται να του πουν την αλήθεια. Ο William θα αναζητήσει τον πραγματικό του πατέρα στη Νέα Υόρκη και θα προσπαθήσει να του δείξει τι πραγματικά σημαίνουν τα Χριστούγεννα.

hhh

2 -Die Hard (1988)

Ο Τζον σχεδιάζει να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένεια του στο Λος Άντζελες. Φτάνοντας στην Ιαπωνική εταιρεία όμως που εργάζεται η γυναίκα του έχει ήδη οργανωθεί ένα Χριστουγεννιάτικο party το οποίο και θα πάρει σύντομα τέλος αφού ο Χανς Γκρούμπερ θα κρατήσει ομήρους όσους βρίσκονται μέσα στο κτίριο. Ο μόνος που θα γλιτώσει είναι ο Τζον ο οποίος αναλαμβάνει δράση..

lll

1 -It’s a wonderful life (1946)

Ο Πόττερ έχει ως στόχο να αγοράσει ολόκληρη την πόλη και το μόνο που δεν μπορεί να δεχθεί είναι το πείσμα του νεαρού Τζορτζ  ο οποίος αποτρέπει αυτή του την πράξη διατηρώντας την επιχείρηση όπου έχει κληρονομήσει από τον πατέρα του. Μια μέρα ο Τζορτζ δίνει ένα ποσό στο θείο του οποίος χάνει τα χρήματα έτσι ο Τζορτζ βρίσκεται κατηγορούμενος και αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή του.. Όμως στο τέλος όλα ανατρέπονται!

kkk