Οι 5 αποφάσεις που πρέπει να τηρήσουμε για τη νέα χρονιά

Κάθε χρόνο γράφουμε, σχεδιάζουμε, ορίζουμε στόχους που τελικά ή είναι ανέφικτοι και κάπου στα μέσα της χρονιάς τους έχουμε ξεχάσει ή λόγω εμποδίων δεν μπορούμε να τους πραγματοποιήσουμε.Επειδή είναι η πρώτη μέρα του χρόνου είμαστε πιο αισιόδοξοι και πιο αποφασισμένοι να ” σηκώσουμε τα μανίκια” και να στρωθούμε στη δουλειά για τη νέα χρονιά.Το θέμα είναι να τηρήσουμε τις αποφάσεις αυτές και τους στόχους που ορίζουμε όχι για τους άλλους αλλά για εμάς. Πάμε λοιπόν να δούμε τις 5 αποφάσεις που πρέπει να τηρήσουμε αυτή τη χρονιά και μπορούμε να τα καταφέρουμε..

1. Από Δευτέρα δίαιτα

Και όμως είναι η πιο κλασσική απόφαση που παίρνουμε και τις 52 εβδομάδες του χρόνου!Άντε ας αφαιρέσουμε 2 γιατί είναι τα Χριστούγεννα και μια γιατί είναι το Πάσχα τι έμεινε; Οι υπόλοιπες εβδομάδες που γκρινιάζουμε γιατί δεν μπορούμε να χωρέσουμε στο παλιό μας σκισμένο τζιν ή στο σούπερ στενό φόρεμα μας. Μια ιδέα είναι να ξεκινήσετε με μικρούς στόχους και μια μέρα εκτός Δευτέρας γιατί είναι σίγουρο ότι δεν θα το τηρήσετε. Αρχίστε να αφαιρείτε από τη καθημερινή σας διατροφή τροφές όπως το ψωμί και η ζάχαρη και σιγά σιγά θα δείτε διαφορά!Σίγουρα η ιδέα της σαλατούλας δεν σας ενθουσιάζει, ούτε και εμάς αλλά αν είναι να χωρέσεις σε αυτό το ωραίο μαγιό που ζήλεψες το καλοκαίρι στην παραλία..Τι είπες; Άλλαξες γνώμη; Και εμείς!

unhealthy-habits

2. Θα ξεκινήσω γυμναστήριο

Αυτό σχετίζεται άμεσα με το πρώτο. Αν δεν κάνεις το ένα δεν θα κάνεις το άλλο. Για σένα που βαριέσαι το γυμναστήριο να ξέρεις συμπάσχω. Δε χρειάζεται να πηγαίνεις γυμναστήριο 5 μέρες την εβδομάδα γιατί είναι αποδεδειγμένο ότι θα τα παρατήσεις. Με μικρά και σταθερά βήματα θα πετύχεις τον στόχο σου. Α, και μη νομίζεις ότι δεν υπάρχει αλλαγή στο σώμα σου από τη στιγμή που θα ξεκινήσεις.. Απλώς δεν πρόκειται από τη μια στιγμή στην άλλη να αποκτήσεις αναλογίες μοντέλου.

running-wallpaper-4

3.Αφήστε το παρελθόν πίσω

Αν ακόμα σας βασανίζει το παρελθόν και τα φαντάσματα των πρώην ήρθε η ώρα που αυτό πρέπει να σταματήσει. Οι πρώην είναι πρώην και υπάρχει κάποιος λόγος που ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία, σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν νυν και εμείς δε θα χρειαζόταν να αναφέρουμε κάτι για αυτό. Αν κάθε φορά που πίνετε ένα ποτηράκι παραπάνω στέλνετε μια ερωτική εξομολόγηση ή αν κατασκοπεύετε καθημερινά το προφίλ του σχολιάζοντας με τις κολλητές την καινούρια του κατάκτηση ήρθε η ώρα να πείτε ένα μεγάλο STOP!Μη χρησιμοποιείτε το παρελθόν σαν δικαιολογία και σαν εύκολη λύση γιατί χάνετε το παρόν. Είναι η στιγμή που πρέπει να πάρετε γενναίες αποφάσεις και να προχωρήσετε μακριά από τις στεναχώριες του χθες και που ξέρετε; Ο έρωτας μπορεί να είναι στην επόμενη γωνία.

woman-tearing-heart

4. Θα σταματήσω το κάπνισμα

Μελέτες έχουν δείξει πως ο μέσος άνθρωπος κατά την διάρκεια της ζωής του έχει κάνει περίπου 3-4 απόπειρες να σταματήσει το κάπνισμα και φυσικά χωρίς αποτέλεσμα. Εδώ το μόνο που έχω να σας πω είναι πως τα πάντα έχουν να κάνουν με τη θέληση σας και το μυαλό σας. Αν το αποφασίσετε και το κόψετε μια και καλή θα δείτε τρομερές αλλαγές στην υγεία σας. Άλλωστε στα πλαίσια των νέων αποφάσεων έχει άμεση σχέση με το No2. Ε να μη σταματάτε το πρόγραμμα του γυμναστηρίου στη μέση γιατί λαχανιάσατε. Θέλετε;Ούτε και εμείς!

17564d6

5.Να λες τη γνώμη σου στη δουλειά

Και κυρίως στα επαγγελματικά meetings. Όταν κάθεσαι σε μια θέση στην άκρη της αίθουσας αμίλητη και έτοιμη να σε πάρει ο ύπνος να ξέρεις ότι κανείς δε θα σε λάβει υπόψη. Αντίθετα, αν λες τη γνώμη σου εκτός του ότι θα εκτιμηθεί αρκετά από τους ανωτέρους σου θα έχεις και μια ελπίδα για την πολυπόθητη αύξηση ή για μια αλλαγή θέσης.

business_clim_3645-nostop.bg_