Ο Wes Anderson σκηνοθετεί το βίντεο της H&M για τη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια του 2016, “Come Together”!

Η H&M με μεγάλη χαρά παρουσιάζει τη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια “Come Together” σε σκηνοθεσία του Wes Anderson με πρωταγωνιστή τον Adrien Brody. Η ιστορία παρουσιάζει ένα μαγικό ταξίδι με τρένο μέσα από χειμωνιάτικα τοπία την παραμονή των Χριστουγέννων, με τον Brody στο ρόλο του οδηγού. 

come-together-3
«Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Wes Anderson, η χειμωνιάτικη διαδρομή με τρένο αποτελεί το ιδανικό σκηνικό για τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή της H&M που περιλαμβάνει άνετα και κομψά ρούχα. Η συλλογή συνδυάζει το ανεπίσημο look με μια “εορταστική” αίσθηση, αποτυπώνοντας τη Χριστουγεννιάτικη διάθεση που είναι συνυφασμένη τόσο με το καλό ντύσιμο, όσο και με τις χαλαρές στιγμές με τους αγαπημένους μας», δηλώνει η Pernilla Wohlfahrt, Επικεφαλής Σχεδίασης και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της H&M.

come-together-2
Στο βίντεο, οι επιβάτες ταξιδεύουν μέσα σε χιονισμένα τοπία για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με τους αγαπημένους τους, όμως η κακοκαιρία ανατρέπει τα σχέδιά τους και φέρνει κοντά τον έναν στον άλλο. «Ίσως αυτή η ιστορία να έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο αυτή την περίοδο, καθώς όλοι θα μπορούσαμε να αγκαλιάσουμε έναν άγνωστο», αναφέρει ο ηθοποιός Adrien Brody.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας εδώ ή επισκεφθείτε το hm.com.