Διώξε το κακό και κάνε χώρο για μία καλύτερη ζωή…Έχω τον τρόπο

Ο κυνισμός, ο σαρκασμός και η αρνητική στάση απέναντι στην ζωή και σε όλα όσα συμβαίνουν σε φέρνουν αντιμέτωπο με το δυσάρεστο αίσθημα ότι όλα είναι άσχημα και πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο!

Αυτό επηρεάζει την ψυχολογική σου κατάσταση και φέρνει μόνο κακό και βάσανα στην ζωή σου (μοιάζει με πρόβλεψη αστρολογικής παράκρουσης και μελλοντολογικής ανοησίας). Μήπως ήρθε η ώρα να το πάρεις αλλιώς, και τέτοια εποχή που ζητά με επιμονή αγάπη και καλοσύνη να κάνεις βήματα προς μία καλύτερη ζωή;

ggggg

Τα βήματα:

1.Μπορείς να ξεκινήσεις τη “λίστα της ευγνωμοσύνης”!

Αν και ακούγεται λίγο ανιαρό, χλιαρό και ακραίως ρομαντικό έχει αποτέλεσμα! Γράψε σε ένα χαρτί αυτά για τα οποία νιώθεις τυχερός/ ή . Όλα όσα σε γεμίζουν με χαρά και χαμόγελο. Θα δεις ότι  η ζωή δεν έχει μόνο πόνο, δεν είναι ένα αδιέξοδο! Μπορεί να είναι ένα χάδι, η καλή σου υγεία, ένα ωραίο φαγητό, μια βόλτα, το ότι ξαπλώνεις στο κρεβάτι σου και ακούς την αγαπημένη σου μουσική. Το ότι έχεις μία καλή σχέση, έναν καλό φίλο!

2. Σταμάτησε να παραπονιέσαι και να γκρινιάζεις  

Το μόνο που καταφέρνεις είναι να ελκύεις το κακό και τις αναποδιές. Για όλα όσα γκρινιάζεις, αυτό γίνεσαι!

3. Πες καλά λόγια, μία καλή κουβέντα σε αυτούς που αγαπά ή σε κάποιον περαστικό και βιαστικό. 

Δώσε καλή ενέργεια, αγάπη και χαμόγελο και θα δεις ότι οι άνθρωποι κρύβουν κάτι καλό στην ψυχή τους. Αυτό το καλό θα έρθει και θα καθίσει δίπλα σου…Θα ζεστάνει την καρδιά σου.

4. Σταμάτα να φοβάσαι, κυρίως στη δουλειά 

Γίνε πιο σίγουρος/η , νιώσε δύναμη, δείξε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και επιβράβευσε την προσπάθειά σου. Μην φοβάσαι, μη σκύβεις συνεχώς το κεφάλι και θα δεις…η απελευθέρωση και η αλλαγή προς το καλύτερο είναι προ των πυλών!

5. Τέλος και αυτό είναι το βασικό!

Σταμάτα να είσαι κακομούτσουνος και αρνητικός. Μία ζωή ζεις, αυτή έχεις, απλώς πρέπει να την κάνεις να αξίζει και να γεμίσει με φως! Μην είσαι αδύναμος!

Αυτή είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να πάρεις τη μεγάλη απόφαση για μία σημαντική και πλούσια αλλαγή!