Γούρια 2022: Τα ωραιότερα σχέδια που θα φέρουν τύχη στους αγαπημένους σου

Στο παρελθόν τα γούρια συνδέονταν με ποικίλες “μαγικές” ικανότητες και προστάτευαν αυτόν που τα φορούσε από το κακό. Σήμερα, μπορεί να έχουμε αποβάλει σημαντικά τις εν λόγω δεισιδαιμονίες, όμως εξακολουθούμε κάθε Χριστούγεννα να χαρίζουμε αυτού του είδους τα φυλακτά, που η ιστορία τους χάνεται στο βάθος των αιώνων. Ο λόγος είναι απλός. Τα γούρια στην πλειοψηφία τους, μπορεί να μην προστατεύουν από το κακό “μάτι”, όμως αποτελούν πολύ όμορφα αντικείμενα. Συχνά παίρνουν τη θέση ενός κοσμήματος στο λαιμό ή στο χέρι μας.

Γι’ αυτό, φέτος τα Χριστούγεννα ένα καλοσχεδιασμένο γούρι μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό δώρο για τους δικούς μας ανθρώπους. Πρόκειται για μια δημοφιλή επιλογή, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν στην αγορά αναρίθμητες προτάσεις. Σκοπός όμως είναι να βρούμε ένα γούρι που να συνδέεται με κάποιον τρόπο με την προσωπικότητα του ατόμου που θα το φορέσει, όπως αυτά που προτείνει για φέτος η εταιρεία S.M.ARTEN.

Το κοσμηματοπωλείο S.M.ARTEN βρίσκεται επί των οδών Νίκης 12 & Μητροπόλεως 6 στο Σύνταγμα και από το 1971 ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα και τα μοναδικά του σχέδια. Στη συλλογή του εμείς ανακαλύψαμε ξεχωριστά γούρια, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν κάθε αποδέκτη.

Κρεμαστό γούρι λευκό τετράφυλλο

Αυτό το κρεμαστό ασημένιο γούρι σε λευκό χρώμα από σμάλτο, με σχέδιο τετράφυλλο θα μπορούσε να αποτελέσει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο για την αδερφή ή τη φίλη σου. Έχει κίτρινη επίχρυση αλυσίδα 40 εκατοστών και πρόκειται για μια διαχρονική επιλογή που δε φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Αν θέλεις κάτι πιο τολμηρό και μοντέρνο, στο online κατάστημα της εταιρείας μπορείς να βρεις το ίδιο γούρι και σε τιρκουάζ χρώμα. Πρόκειται για ένα κομμάτι που έρχεται να κάνει τη διαφορά και να συμπληρώσει μοναδικά πρωινά και βραδινά look.

Μπρούτζινο γούρι με ιδιαίτερο σχέδιο

Αν αναζητάς κάτι πιο νεανικό για την κόρη σου ή την αγαπημένη σου ανιψιά, επίλεξε ένα μπρούτζινο γούρι με ξεχωριστό σχέδιο και μαύρο κορδόνι.

Γούρι με τον αριθμό 2

Μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές είναι φυσικά τα γούρια που ταυτίζονται με το νέο έτος που βρίσκεται μπροστά μας. Η εταιρεία S.M.ARTEN διαθέτει μια αξιόλογη γκάμα προϊόντων που φέρουν τον αριθμό 2 ή 22 και για το λαιμό. Αρκετές είναι και οι προτάσεις σε βραχιόλια χειρός.