Γνώρισε τις μικρές αραχνούλες που είναι το ιδανικό δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα

Τι είναι αυτές οι μικρές χνουδωτές αραχνούλες που ήρθαν να ταράξουν όλα όσα γνωρίζαμε για τα παιδικά παιχνίδια; Τα Yellies είναι τα πιο χαριτωμένα, χνουδωτά κατοικίδια που ανταποκρίνονται στη φωνή σας! Με πωλήσεις ρεκόρ σε ένα μόνο βράδυ στις ΗΠΑ, τα Yellies είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα για να τρελάνουν όλους όσους παίξουν μαζί τους! Μιλήστε τους, φωνάξτε τους, τραγουδήστε τους, χτυπήστε παλαμάκια ή βάλτε τους μουσική και δείτε τα να κινούνται. Όσο πιο δυνατά μιλάτε τόσο πιο γρήγορα κινούνται!

download (8)

Οι αραχνούλες Yellies είναι εξαιρετικές για να κάνετε φάρσα στα παιδιά σας ή σε αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς όσο τους φωνάζουν, τόσο αυτές θα κινούνται! Δείτε κι εσείς τρόπους για να κάνετε φάρσα στους δικούς σας αλλά και να ξετρελάνετε τους λιλιπούτειους φίλους σας με τις αραχνούλες Yellies!

download (9)

Κάθε κατοικίδιο Yellies έχει τη δική του μοναδική εμφάνιση και προσωπικότητα! Το καθένα έχει διαφορετικό χρώμα, έχει διαφορετικό μοτίβο κίνησης και φωτίζει στο σκοτάδι. Επίσης, αν δεν ακούσει κάτι για μερικά δευτερόλεπτα θα κινηθεί από μόνο του να σου θυμίσει ότι είναι εκεί!.

Γνωρίστε κι εσείς τους Bo Dangles, Klutzers, Toofy Spooder, Fluefferpuff, Harry Scoots και Peeks! Σύλλεξε τα όλα! Ιδανικές για παιδιά άνω των 5 ετών, και όχι μόνο!