Γιορτινό μακιγιάζ από τα BodyShop

Έμεινα ξάγρυπνη δύο μέρες από τη χαρά μου που τελικά θα ήμουν για λίγο το πρόσωπο της The Body Shop – αλλά και του Thats Life – αφού ανέλαβαν να δημιουργήσουν ένα εξαίσιο αλλά ταυτόχρονα γιορτινό αποτέλεσμα στο πρόσωπο μου.

Εμείς σου δείχνουμε τη διαδικασία βήμα βήμα αλλά στο τέλος του κειμένου θα βρείτε το video που δείχνει step by step τον τρόπο εφαρμογής του κάθε προϊόντος! Εσύ απλά πήγαινε να αγοράσεις τα καλλυντικά και μετά κάτσε μπροστά στον υπολογιστή σου, με έναν καθρέφτη δίπλα και κάνε…θαύματα!

Ξεκινώντας, χρησιμοποιήσαμε το Vitamin E Face Mist ένα προϊόν που με το διακριτικό άρωμα του αλλά και με το ροδόνερο που έχει ως βάση, καταφέρνει να αναζωογονεί άμεσα την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει.

Χρησιμοποιώντας το makeup που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου (η δική μου απόχρωση είναι το Shade 02) και με ένα σφουγγαράκι απλώνουμε το προϊόν σε όλο το πρόσωπο για να αποφύγουμε τις διχρωμίες.

Προσθέτουμε concealer γύρω από τα μάτια και λίγο στο καπάκι του ματιού και ανάμεσα στα φρύδια και πάλι με ένα σφουγγαράκι απλώνουμε το προϊόν. Η απόχρωση του concealer πρέπει να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα σου ώστε να καλύψεις πλήρως τους μαύρους κύκλους.

Στη συνέχεια με ένα πινέλο απλώνουμε στα ζυγωματικά το All in one Base για ματ αποτέλεσμα χωρίς γυαλάδες, ενώ απλώνουμε την πούδρα Extra Virgin Minerals σε όλο το πρόσωπο δίνοντας λάμψη.

Με την ίδια βάση που βάλαμε στα μάγουλα καλύπτουμε το κινητό μέρος του ματιού με το αντίστοιχο πινελάκι πριν ξεκινήσουμε να προσθέτουμε το χρώμα.

Απλώνουμε τη λευκή σκιά της The Body Shop ώστε να τονίσουμε όσο περισσότερο το χρώμα το οποίο θα χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια.

Με το Brow & Liner kit τονίζουμε ακόμα περισσότερο τα φρύδια, προκειμένου να γίνει πιο έντονα, και τα χτενίζουμε για να φύγει το επιπλέον υλικό υπάρχει πάνω.

Η παλέτα που χρησιμοποιήσαμε είναι η Frosted Pastels Palette, και για ακόμα πιο έντονο χρώμα πάνω στα μάτια, προσθέσαμε λίγο Vitamin E απλώνοντας τη γαλάζια σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο. Ενώ με τη μαύρη τονίσαμε το κόκκαλο στο καπάκι του ματιού, την εξωτερική πλευρά και το κάτω μέρος, όπως ακριβώς θα κάναμε με το μολύβι. Με τη λευκή σκιά τονίσαμε το σημείο κάτω ακριβώς από το φρύδι.

Χρησιμοποιήσαμε τη Super Volume Mascara για καταπληκτικό όγκο και βλέμμα που γοητεύει ενώ για τα μάγουλα το μοναδικό Lip & Cheek doll.

Λίγο μολύβι για τη γραμμή των χειλιών, και το κραγιόν Colour Crush Lip Shine σε απόχρωση Pink Charming.

http://youtu.be/FA-vlHYvLMM