Γιορτές στο πιο ρομαντικό ξενοδοχείο της πόλης

Οι γιορτές πλησιάζουν και το ξενοδοχείο με την ωραιότερη θέα της πόλης το οποίο πρόσφατα διακρίθηκε ως  ‘Best Greek Romantic Hotel’  και προτεινόμενο ξενοδοχείο του MICHELIN GUIDE είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί με πολλές εορταστικές προτάσεις : Διασκέδαση, live μουσική και υψηλή γαστρονομία από τον executive chef Βασίλη Μήλιο.

REVEILLON ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Christmas Dinner’ με γεύσεις υψηλής γαστρονομίας στο Le Grand Balcon & La Suite Lounge με τη μοναδική θέα και ABBA REVIVAL Disco Party με LIVE μουσική και DJ set.

REVEILLON ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα απολαύσετε το ‘New Years Gold Glam Dinner και την εκπληκτική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης .Τα μεσάνυχτα, θα βγούμε όλοι στα συναρπαστικά μπαλκόνια του Le Grand Balcon για να δούμε την πόλη μας λουσμένη στα πυροτεχνήματα και να αφήσουμε μπαλόνια με τις ευχές μας για την πιο αισιόδοξη αλλαγή χρόνου!

Στη συνέχεια , LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ που θα μας ταξιδέψει με jazz, soul και pop ρυθμούς και το πιο κεφάτο dj set θα σας ξεσηκώσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

RECOVERY BREAKFAST  απολαύστε το  πρώτο πρωινό της χρονιάς από ψηλά! Από τις 05.00 το πρωί, στο Le Grand Balcon, με θέα όλη την Αθήνα,  για να έχει η νέα σας χρονιά ανοιχτούς ορίζοντες και χρώμα!!

FRIENDS & FAMILY BRUNCH BUFFET

Ανήμερα Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιάς ελάτε στο Le Grand Balcon με την οικογένεια σας και τα παιδιά σας να απολαύσετε ένα εορταστικό Brunch buffet με ατελείωτες Ελληνικές γευστικές δημιουργίες  με φόντο την Αθήνα και τα νησιά του Σαρωνικού!

Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με επίσκεψη από τον Αί Βασίλη, δώρα, παιχνίδια και Χριστουγεννιάτικη παιδική ταινία στο Screening Room του ξενοδοχείου.

 

Για κρατήσεις & πληροφορίες : 210 7416191