Γίνε ο Secret Santa που πάντοτε ονειρεύοσουν με μια βόλτα στον… Κωτσόβολο!

Το έθιμο του Secret Santa είναι γνωστό ότι μας φέρνει όλους πιο κοντά και μας βάζει για τα καλά σε XMAS spirit! Στο πλαίσιο του εν λόγω χριστουγεννιάτικου παιχνιδιού, φίλοι και συνάδελφοι ανταλάσσουν δώρα, χωρίς να γνωρίζουν από ποιον είναι! Μόλις δοθούν τα δώρα, οι φίλοι και οι συνάδελφοι προσπαθούν να μαντέψουν σωστά και τότε είναι που δημιουργούνται οι πιο αστείες καταστάσεις! 

Μάλιστα, φέτος δεν έχει σημασία αν πρόλαβες να στείλεις γράμμα στον Άγιο Βασίλη ή αν είσαι στα «καλά παιδιά», γιατί ο δικός σου secret santa έρχεται από τον Κωτσόβολο! Αυτό είναι το concept της νέας καμπάνιας του Κωτσόβολου. Το δώρο στο big boss… «γιατί το αφεντικό δεν γίνεται να μείνει στην απ’ έξω», αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση, αλλά ο εφευρετικός συνάδελφός του ξέρει πού θα βρει αυτό που χρειάζεται. Χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, βρέθηκε σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος και διάλεξε το δώρο του. Για τον ήρωα, η επιθυμία του να ευχαριστήσει το big boss στο έπακρο, καθυστέρησε λίγο την τελική επιλογή του δώρου του, αφού το αφεντικό του άλλαζε συνεχώς hobbies, αλλά ο Κωτσόβολος ήταν εκεί για να τον στηρίξει σε κάθε ένα από αυτά!

Ο Κωτσόβολος παροτρύνει όλους να γίνουν secret santa για να έρθουν πιο κοντά και να νοιώσουν καλύτερα το πνεύμα των εορτών. Για ακόμα μία χρονιά τα καταστήματα Κωτσόβολος αποτελούν την καλύτερη επιλογή για τα δώρα των φετινών γιορτών. Μπορείς να βρεις χρήσιμα gadgets, μικροσυσκευές και συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που σίγουρα θα κάνουν τους αγαπημένους σου να χαμογελάσουν.

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Επίλεξε ένα από τα 95 καταστήματα ή το kotsovolos.gr και βρες τα δικά σου δώρα! Είμαστε σίγουροι πως secret ή μη, θα λάβεις τον τίτλο του santa για τις φετινές γιορτές!