Γίνε ο μυστικός Άγιος Βασίλης του παιδιού σου με αυτά τα όμορφα δώρα

Τα Χριστούγεννα, η εποχή της διασκέδασης, είναι εδώ. Είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που μπορείτε να γίνετε ο «μυστικός Άγιος Βασίλης» για τα παιδιά σας και να τους χαρίσετε μερικά απίθανα δώρα που θα λατρέψουν και θα τα χρησιμοποιήσουν. Μερικές ιδέες από εμάς για τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα μπορούσατε να αγοράσετε για τα μικρά σας, που έχουν ήδη τις “κάλτσες “τους έτοιμες για συμπλήρωση.

Σετ πλαστελίνες ή πυλό

Δώστε τους το δώρο της δημιουργικότητας με ένα σετ ζύμης παιχνιδιού (πηλό). Αφήστε τα να το χρησιμοποιήσουν και να δημιουργήσουν μερικά ενδιαφέροντα σχήματα και πράγματα, τον δικό τους κόσμο από πηλό.

Φανταχτερά αντιθαμβωτικά γυαλιά ανάγνωσης

Τα γυαλιά έχουν γίνει μόδα, με πολλές φανταχτερές επιλογές διαθέσιμες στην αγορά. Κάντε δώρο στο παιδί σας ένα ζευγάρι ιδιαίτερα ή geeky αντιθαμβωτικά γυαλιά ανάγνωσης. Μπορούν να τα φορέσουν όταν παρακολουθούν τηλεόραση, παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι σε iPad ή όταν διαβάζουν βιβλία. Αυτό το στοχαστικό δώρο θα τους βοηθήσει να κρατήσουν μακριά από τα ευαίσθητα μάτια τους να καταπονούνται.

Κουμπαρά

Αυτό είναι ένα δώρο που μπορεί να εμφυσήσει στο παιδί σας την καλή συνήθεια της αποταμίευσης από την αρχή. Για να κάνετε την αποταμίευση πιο διασκεδαστική, μπορείτε να επιλέξετε από τα πολλά στυλ που είναι διαθέσιμα στην αγορά, ανάλογα με το τι αρέσει στο παιδί σας. Αυτά τα Χριστούγεννα λοιπόν, κάντε το παιδί σας να καλοσορίσει την έννοια της αποταμίευσης.

Kindle

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα βοηθήσουν να εμφυσήσετε στα παιδιά σας μια συνήθεια ανάγνωσης. Τώρα που η νέα γενιά γίνεται φιλική προς την τεχνολογία, το Kindle μπορεί να είναι ένα ενδιαφέρον δώρο.

Φανταχτερά ρούχα

Για το φετινό χριστουγεννιάτικο πάρτι, κάντε δώρο στο παιδί σας ένα ωραίο ντύσιμο που θα το κάνει να νιώθει ξεχωριστό. Βγείτε έξω και αναζητήστε ένα όμορφο φόρεμα για το κορίτσι σας ή ένα σμόκιν για το αγόρι σας, μέσα στα οποία θα νιώσουν την γιορτινή ξεχωριστή μέρα του χρόνου.