Γιατί το smartphone TCL Plex είναι το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Ψάχνεις μέσα στα Χριστούγεννα για να βρεις το καλύτερο και πιο value for money smartphone της αγοράς για να το κάνεις δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα; Ε, δεν χρειάζεται να ψάξεις και πολυ, καθώς η TCL μόλις “προσγειώθηκε” στη χώρα μας και έφερε μαζί της και το PLEX, μια συσκευή που είναι σχεδιασμένη για να την… αποθεώσεις! Το TCL PLEX διαθέτει τα καλύτερα στην κατηγορία του, πρότυπα απεικόνισης με μια κορυφαία AI τριπλή κάμερα με αισθητήρα εξαιρετικά χαμηλού φωτισμού και Super ευρυγώνιο φακό, καθώς και ένα εξελιγμένο interface για να εξασφαλίσει την αποτελεσματική αλληλεπίδραση μεταξύ εσάς και του smartphone σας.

Κινηματογραφική εμπειρία – με αποκλειστικό chipset οθόνης και βελτίωση βίντεο SDR to HDR σε πραγματικό χρόνο

Χρώμα. Ευκρίνεια. Αντίθεση. Οι εικόνες  σας είναι βελτιστοποιημένες σε πραγματικό χρόνο, τα χρώματα αναδεικνύονται χάρη στο TCL NXTVISION, δηλαδή η καθαρότητα είναι πιο έντονη, οι αντιθέσεις είναι εντυπωσιακές και τα βίντεο είναι πιο ζωντανά με ενίσχυση χρώματος 6 αξόνων για φωτεινότερες εικόνες.

Τελειοποίηση των βίντεο. Κάντε την οθόνη σας να ζωντανέψει με το αποκλειστικό chipset οθόνης που επιτρέπει κινηματογραφική λήψη όποτε το χρειάζεστε.

Απολαύστε περισσότερη οθόνη και λιγότερα  filler με την in-house 6.53-inch FHD+ TCL Dotch™ Οθόνη, μαζί με την διακριτική μπροστινή κάμερα που ενώνεται με την οθόνη για 90% αναλογία σώματος/οθόνης. Τροφοδοτείται από επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™, το TCL PLEX παρέχει επίσης μετατροπή SDR σε HDR σε πραγματικό χρόνο, το οποίο προσφέρει στον χρήστη εκπληκτική  ποιότητα ψυχαγωγίας HDR ανά πάσα στιγμή.

Προσαρμογή χρώματος και φωτεινότητας. Λαμβάνοντας υπόψη την άνεση, το TCL PLEX προστατεύει επίσης από την καταπόνηση των ματιών και εξασφαλίζει συνεχώς την καλύτερη καθαρότητα της οθόνης μέσω της ‘Προσαρμογής τόνου’, της ‘Λειτουργίας Ανάγνωσης’ και της ‘Λειτουργίας Άνεσης ματιών’.

 

Επαγγελματική φωτογραφία – με εξαιρετική δυνατότητα λήψης σε χαμηλό φωτισμό

Αποτυπώστε περισσότερες λεπτομέρειες. Κάντε κάθε στιγμή εξαιρετική με την τριπλή κάμερα του TCL PLEX. Με την 48ΜΡ ultra high-res AI κάμερα με αισθητήρα Sony και 4K λειτουργία εγγραφής, οι φωτογραφίες σας θα είναι επαγγελματικές.

Διευρύνετε τον ορίζοντά σας. Η 16MP 123° super wide-angle κάμερα, σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε περισσότερο περιεχόμενο σε μια λήψη, ώστε να μπορείτε να συμπεριλάβετε περισσότερες λεπτομέρειες στις εικόνες σας σε κάθε περιβάλλον.

Φωτίστε το σκοτάδι. Οι νυχτερινές σας λήψεις θα είναι εξαιρετικές χάρη στην προηγμένη κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο με 2.9μm big pixel αισθητήρα χαμηλού φωτισμού.

Super αργή κίνηση σε οποιεσδήποτε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αναβιώστε κάθε δευτερόλεπτο 32 φορές πιο αργά με το κορυφαίο HD super slow-mo, που ζωντανεύει μέρα ή νύχτα στα 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Με την έξυπνη εγγραφή βίντεο, το TCL PLEX ανιχνεύει και παρακολουθεί κινούμενα αντικείμενα, κάνοντας αυτόματα ζουμ και σταθεροποιώντας την λήψη ώστε να κρατά το θέμα καθαρό καθ’ όλη τη διάρκεια. Επιπλέον, μπορείτε να παραμείνετε στην κορυφή του selfie παιχνιδιού με φωτεινότερες λήψεις στην μπροστινή κάμερα 24MP, η οποία γίνεται δυνατή με την τεχνολογία 4-σε-1 big pixel που συνδυάζει τέσσερα pixel σε ένα κατά τη διάρκεια της καταγραφής εικόνων.

   

Απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη με εύχρηστο interface και επικό σχεδιασμό

Διατηρείστε την αποτελεσματική αλληλεπίδραση με το smartphone σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο στο εύχρηστο UI TCL. Χάρη στην ομαλή αναζήτηση φακέλων, την αυτόματη οργάνωση εφαρμογών και τη swipeable διαγραφή, η χρήση του smartphone σας θα φαίνεται πιο διαισθητική. Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε το smartphone σας με το “Smart Panel”, το οποίο προσαρμόζεται στις συνήθειες πλοήγησής σας. Το TCL PLEX επίσης υποστηρίζει τη λειτουργία γρήγορης φόρτισης της Qualcomm, που σας επιτρέπει να φορτίσετε την μπαταρία κατά το ήμισυ σε 32 λεπτά, ώστε να μην σας κρατήσει ποτέ πίσω ένα καλώδιο.

Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα. Απρόσκοπτη σύνδεση με το TCL AI IoT οικοσύστημα! Για παράδειγμα, ελέγξτε επιλεγμένες TCL smart TVs με πλήρη ενοποίηση μέσω του TCast, ενός τηλεχειριστηρίου και της εφαρμογής βοηθού Smart TV. Με αυτό το χαρακτηριστικό δεν θα χρειαστεί ποτέ να προσεγγίσετε για να βρείτε ξανά το τηλεχειριστήριο.

Αναπτύξτε την εμπειρία ήχου. Έχοντας στο μυαλό μας την ψυχαγωγία, το TCL PLEX σας επιτρέπει επίσης να συνδέσετε έως και τέσσερα ηχεία Bluetooth για να ενισχύσετε την εμπειρία Bluetooth ή να αντιστοιχίσετε με έως και τέσσερα ακουστικά Bluetooth.

Δημιουργήστε μια επίδραση από κάθε γωνία με το 3D ολογραφικό φινίρισμα και το λεπτό σχεδιασμό του TCL PLEX. Εξερευνήστε μα νέα διάσταση χρώματος με τις αποχρώσεις τους Opal White και Obsidian Black, με τέλεια συμμετρία το TCL PLEX γοητεύει το χρήστη με τις συμπαγείς, ξεχωριστές και κορυφαίας ποιότητας καμπύλες του.

 Διαθεσιμότητα

Απόκτησε το δικό σου TCL PLEX τώρα από €299, και διάλεξε ανάμεσα σε Obsidian Black και Opal White.