Γιατί να πιεις χυμό ρόδι φέτος τον χειμώνα;

Ο χυμός δεν πρέπει να είναι γεμάτος σπανάκι για να είναι υγιής. Ο χυμός ρόδι περιέχει πάρα πολλές βιταμίνες και χρησιμοποιείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια σαν φάρμακο. Γιατί όμως είναι απαραίτητο να πιεις χυμό ρόδι;

  1. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες
  2. Είναι πλούσιος σε βιταμίνη C και Ε
  3. Βοηθάει στη μνήμη
  4. Είναι σημαντικό φάρμακο για την πρόληψη του καρκίνου
  5. Βοηθάει στη χώνεψη
  6. Βοηθάει στην αρθρίτιδα
  7. Μειώνει την αρτηριακή πίεση

Και αν αυτοί οι 7 λόγοι είναι αρκετοί τότε να σου πω πως βρήκαμε τον πιο νόστιμο χυμό της πόλης.

Που; Στον Γρηγόρη! Όπως ξέρεις το πορτοκάλι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, αυτό όμως που μπορεί να μην ξέρεις έιναι ότι το ρόδι έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Και τι συμβαίνει όταν αυτά τα δύο φρούτα γίνονται ένας θρεπτικός χυμός; Έχεις ενέργεια όλη μέρα.

Capture

Από την άλλη, για εσένα που θέλεις να ενδυναμώσεις λίγο τον οργανισμό σου στη διάρκεια του χειμώνα στον Γρηγόρη μπορείς να βρεις και να απολαύσεις σφηνάκι των 80ml από φρέσκο χυμό ροδιού το οποίο έχει απίθανη γεύση.

Ιδανική ευκαιρία  για να βάλετε τον φρεσκοστυμμένο χυμό ρόδι πορτοκάλι καθημερινά στη ζωή σας και να απολαύσετε ένα υγιεινό πρωινό, αποτελεί η προσφορά του Γρηγόρη όπου με αγορές σε όλα τα προϊόντα αξίας από 1,00€ και άνω, ο χυμός ρόδι πορτοκάλι προσφέρεται μόνο με 1,50€.
Τέλος, για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τον χυμό τους όπου κι αν βρίσκονται, πλέον μπορούν να επιλέξουν τον χυμό τους και σε μπουκάλι με καπάκι, για ακόμα πιο εύκολη μεταφορά και κατανάλωση.
Στο Γρηγόρη, η ωραία μέρα έχει απολαυστικούς χυμούς που προστατεύουν και αναζωογονούν τον οργανισμό μας!