Γιατί ένας άντρας πρέπει να φοράει πολύχρωμες κάλτσες;

Τα τελευταία τρία χρόνια έχει γίνει κυριολεκτικά η συνήθεια που έγινε λατρεία οι συγκεκριμένες πολύχρωμες κάλτσες για τους άντρες. Μπορείς να τις βρεις με σχεδιάκια ή με ρίγες αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι πραγματικά θα τις λατρέψει ο αγαπημένος σου. Γιατί όμως να φορέσει τέτοιες κάλτσες;

Οι άντρες δυσκολεύονται στο να φορέσουν χρώμα στα ρούχα τους γιατί δεν είναι εύκολο να τα ταιριάξουν. Αυτός λοιπόν είναι ένας καλός τρόπος να προσθέσουν χρώμα στο outfit τους στο λεπτό χωρίς να δυσκολέψουν το μυαλό τους αν το πράσινο ταιριάζει με το μωβ για παράδειγμα. Ταιριάζουν επίσης ιδανικά σε άντρες που είναι τολμηροί και εκκεντρικοί. Δεν έχει σημασία το outfit για κάποιους καθώς μπορούμε να δούμε τέτοιες κάλτσες σε κάποιον που φοράει ένα απλό τζιν αλλά ακόμα και με κουστούμι. Για όλους εσάς τους άντρες λοιπόν εκεί έξω που θέλετε ένα χρώμα στο ντύσιμο σας η Intimissimi δημιούργησε τη συλλογή Sock Mania.

Capture

Από την άλλη αν έχει κάποιο σημαντικό ραντεβού ή συνέντευξη θα σου λέγαμε να φορέσεις κάτι πιο απλό και αυτός είναι και ο λόγος που η Intimissimi έχει δημιουργήσει τη συγκεκριμένη σειρά με τα κλασσικά χρώματα που είναι πάντα στη μόδα και κυριολεκτικά δεν θα φύγουν ποτέ. Με ή χωρίς μοτίβο, οι κάλτσες Intimissimi Uomo oλοκληρώνουν το καθημερινό ντύσιμο: είναι άνετες και κατασκευάζονται στην Ιταλία από νήματα υψηλής ποιότητας. Για μια ειδική περίσταση, επιλέξτε κάλτσες από cotton lisle – ένα εξαιρετικό βαμβάκι που αποτελείται από νήματα ιδιαίτερα λεπτά αλλά και σκληρά ταυτόχρονα – οι κάλτσες είναι ελαφριές, με υφές που αναπνέουν. Μία άλλη εξαιρετική εναλλακτική λύση είναι οι κάλτσες στο κασμίρ, μετάξι και βαμβάκι αφού καλύπτουν το κενό ανάμεσα στην κομψότητα και την άνεση.  Για τις πολύ κρύες μέρες προτείνονται οι υφές όπως το wool merino, μια εξαιρετική ίνα που έχει αέρινη αίσθηση ή εκείνες από cashmere wool που είναι πολύ άνετες και ευχάριστες στο δέρμα.

Capture