Γιαούρτι με μέλι για το επιδόρπιο στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Τόσα φαγητά στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, το μόνο που δεν θέλεις μετά είναι η γεύση της σοκολάτας στο στόμα σου. Θες όμως ένα ελαφρύ γλυκό που θα σου αλλάξει τη γεύση. Και τι θα προτιμήσεις; Μα φυσικά γιαούρτι με μέλι. Μπορείς να προσθέσεις και ξηρούς καρπούς όπως καρύδια και να το σερβίρεις σε ξεχωριστά μπολάκια στο τραπέζι. Να είσαι σίγουρη πως οι καλεσμένοι θα σε ευγνωμονούν που τους σκέφτηκες και θα φύγουν πιο ανάλαφροι. 

Η Κρι Κρι, πιστή στην υψηλή ποιότητα, εμπλουτίζει τη γκάμα της με ένα νέο προϊόν: την αγαπημένη γεύση του στραγγιστού γιαουρτιού 2% σε απολαυστικό συνδυασμό με μέλι.

ΝΕΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΡΙ ΚΡΙ ΜΕ ΜΕΛΙ

 Το στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι, παρασκευασμένο από 100% Ελληνικό γάλα ημέρας, με μόλις 2% λιπαρά και σε συνδυασμό με το μέλι, αποτελεί το πλέον υγιεινό σνακ που χαρίζει ενέργεια με πολύ λίγες θερμίδες. Για το σπίτι, το γραφείο ή τη βόλτα, το στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι 2% με μέλι, σε πρακτική splitcup συσκευασία είναι ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.

Το στραγγιστό γιαούρτι Κρι Κρι 2% με μέλι, γίνεται το αγαπημένο γιαούρτι για όλους, με τη γνήσια γεύση και την αυθεντική απόλαυση που εξασφαλίζει η Κρι Κρι! Απλά δοκιμάστε το!