Γάτες εναντίον χριστουγεννιάτικου δέντρου σημειώσατε… 1!

Είναι γνωστό ότι οι αγαπημένες μας γάτες δεν συμπαθούν και πολύ τα χριστουγεννιάτικα δέντρα. Κάτι τα φωτάκια που λαμπυρίζουν ρυθμικά, κάτι τα στολίδια και οι μπάλες που κρέμονται από τα κλαδιά του και ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένεις βλέπεις τα πονηρά αιλουροειδή να ξεπετάγονται από το πουθενά και να προσπαθούν να χαλάσουν την χριστουγεννιάτική σύνθεση που με τόσο πολύ κόπο έχετε δημιουργήσει.

kitten_christmas_treeΜάλλον, δεν είναι τόσο ότι τους πειράζουν τα Χριστούγεννα, αλλά ίσως οι γάτες να μην μπορούν να απαρνηθούν την παιχνιδιάρικη και εξαιρετικά περίεργη φύση τους. Είναι σαν μία εσωτερική δύναμη που τις ωθεί να ορμήσουν πάνω στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και να το… κατεδαφίσουν! Σε λίγες περιπτώσεις, οι αγαπημένες μας γάτες δεν τα καταφέρνουν, καθώς το χριστουγεννιάτικο δέντρο κατά ένα μαγικό τρόπο καταφέρνει και αντιστέκεται στην επίθεση τους. Άλλες φορές βέβαια, το αποτέλεσμα είναι γνωστό με το δύσμοιρο (και συχνά ανυπεράσπιστο) χριστουγεννιάτικο δέντρο να καταλήγει στο… πάτωμα!

cat-in-christmas-tree-1354919955_orgΒέβαια όπως και να το κάνουμε οι γάτες είναι μοναδικές, για αυτό μπορεί ναι μεν να βγάζουν μία επιθετικότητα απέναντι στα χριστουγεννιάτικα δέντρα (που συχνά οδηγεί στον όλεθρο και στην καταστροφή), αλλά ειλικρινά είναι τόσο χαριτωμένες που δεν γίνεται να μην τις συγχωρέσεις! Δείτε και το video που ακολουθεί και γελάστε με την ψυχή σας!

https://youtu.be/Z-clZalhSXs