Φτιάξε μόνη σου…”bellissima” μαλλιά χωρίς φθορές!

Το να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν κομψά, ίσια ή σπαστά και υγιή μπορεί να μοιάζει σαν να λύνεις μια δύσκολη μαθηματική εξίσωση. Παρόλα αυτά υπάρχουν τρόποι να αποκτήσεις υπέροχα ίσια ή curly, λεία και απαλά μαλλιά χωρίς φθορές.

Στέγνωσε με κρύο αέρα

Ο κρύος αέρας για το στέγνωμα των μαλλιών τα βοηθάει να μην φριζάρουν χωρίς να τα επιβαρύνει. Όσο λιγότερο διαρκέσει η διαδικασία του στεγνώματος τόσο καλύτερα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα γνωστά σε όλους μπικουτί

Μπορείς να τυλίξεις τα μαλλιά σου σε μπικουτί όσο είναι νωπά και να τα αφήσεις για όλο το βράδυ. Την άλλη μέρα ξετύλιξέ τα και χτένισέ τα με τα δάχτυλά σου. Θα έχεις ένα υπέροχο σπαστό αποτέλεσμα.

Χρησιμοποίησε προϊόντα που προορίζονται για το ίσιωμα των μαλλιών

Υπάρχουν σαμπουάν, κοντίσιονερ, μαλακτικά προϊόντα που βοηθάνε τα μαλλιά να παραμείνουν ίσια, και που στοχεύουν στην “ηρεμία” τους. Ο πειραματισμός με προϊόντα που προορίζονται για ίσια μαλλιά ή για να κάνουν πιο εύκολο το χτένισμα, θα μπορούσε να είναι ένα καλό σημείο για να ξεκινήσεις.

Βάλε στην καθημερινότητά σου την επαγγελματική πλάκα με ατμό Steam Elixir της Bellissima

Θέλεις μια πλάκα να τη χρησιμοποιείς όλες τις μέρες χωρίς να καταστρέφει τα μαλλιά σου; Πρέπει να βρεις το κατάλληλο προιόν για την κατάλληλη χρήση. Εμείς βρήκαμε το επαναστατικό επαγγελματικό ισιωτικό με ατμό Steam Elixir που διατηρεί την ενυδάτωση και προστατεύει τα μαλλιά ενώ τα ισιώνει για τέλειο λείο φινίρισμα με ένα πέρασμα χωρίς καμία επιβάρυνση. Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία ατμού Steam Active Care, με κάθε πέρασμα, η πλάκα απελευθερώνει τη σωστή ποσότητα ατμού στην τούφα, που βοηθά να διατηρηθεί η σωστή ενυδάτωση των μαλλιών και τα προστατεύει από την ξαφνική αλλαγή θερμοκρασίας που προκαλείται από το πέρασμα των θερμών πλακών, αποφεύγοντας έτσι το σπάσιμο της ίνας των μαλλιών, για προστατευμένο ίσιο χωρίς βλάβες. Επιπλέον, ο ατμός χαλαρώνει τις ίνες των μαλλιών για ένα εξαιρετικά φωτεινό αποτέλεσμα και διατηρεί τη σωστή ενυδάτωση των μαλλιών που βρίσκονται σε υδατική ισορροπία και δεν μπορούν να απορροφήσουν υγρασία και ως εκ τούτου να φουσκώσουν και να ζαρώσουν, για ένα τέλειο ίσιο που διαρκεί πολύ. Η ειδική επίστρωση των κεραμικών πλακών με έλαια Argan προάγει την προστασία από τη θερμότητα, εξασφαλίζει τέλεια ομαλότητα και χαρίζει άμεση φωτεινότητα και απαλότητα στα μαλλιά. Μια τέλεια πλάκα για όλους τους τύπους μαλλιών, λεπτά, σγουρά, χοντρά. Επέλεξε τη θερμοκρασία που ταιριάζει καλύτερα στα μαλλιά σου μεταξύ των 4 διαφορετικών θερμοκρασιών για να δημιουργήσεις το στυλ που θέλεις: Για λεπτά μελλιά: 170 °C, μεσαία: 185 °C, χοντρά και δύσκολα στο ίσιωμα: 200 – 230 °C. Χάρη στον ειδικό στρογγυλεμένο σχεδιασμό, μπορείς επίσης να δημιουργήσεις απαλούς κυματισμούς με μια απλή κίνηση.

Τώρα στις γιορτές μπορεί να γίνει το ιδανικό δώρο για τις ξεχωριστές σου φίλες. Μπορείς να κάνεις το δώρο «κλειδί» για καθημερινή περιποίηση των μαλλιών για το πιο σικ αποτέλεσμα χωρίς φόβο για φθορές. Σε ελάχιστο χρόνο θα έχεις το επαγγελματικό αποτέλεσμα που θα κάνει τους πάντες να αναφωνήσουν….Bellissima!

Ανακαλύψτε περισσότερα για το Bellissima:

WEBSITE: http://bellissima.com
FACEBOOK: https://www.facebook.com/BellissimaImetecGreece
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/bellissima_gr