Αν αυτές τις γιορτές θέλεις να λάμψεις κυριολεκτικά προσθέτοντας το μακιγιάζ σου μικρές δόσεις glitter χωρίς να γίνεις υπερβολική, αλλά να αποκτήσεις ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα όπου θα τραβήξει τα βλέμματα όλων, για ακόμη μια φορά, σου έχουμε καλά νέα. Παρακάτω θα δεις όχι μόνο τι προϊόντα χρησιμοποιήσαμε αλλά και όλη τη διαδικασία μέσα από video. Go glitter girl!

Ξεκινώντας, χρησιμοποιήσαμε το Vitamin E Face Mist ένα προϊόν που με το διακριτικό άρωμα του αλλά και με το ροδόνερο που έχει ως βάση, καταφέρνει να αναζωογονεί άμεσα την επιδερμίδα ενώ ταυτόχρονα την προστατεύει.

Χρησιμοποιώντας το makeup που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου (η δική μου απόχρωση είναι το Shade 02) και με ένα σφουγγαράκι, απλώνουμε το προϊόν σε όλο το πρόσωπο για να αποφύγουμε τις διχρωμίες.

Προσθέτουμε concealer γύρω από τα μάτια και λίγο στο καπάκι του ματιού και ανάμεσα στα φρύδια και πάλι με ένα σφουγγαράκι απλώνουμε το προϊόν. Η απόχρωση του concealer πρέπει να είναι ένα τόνο πιο ανοιχτή από την επιδερμίδα σου ώστε να καλύψεις πλήρως τους μαύρους κύκλους.

Στη συνέχεια με ένα πινέλο απλώνουμε στα ζυγωματικά το All in one Base για ματ αποτέλεσμα χωρίς γυαλάδες, ενώ απλώνουμε την πούδρα Extra Virgin Minerals σε όλο το πρόσωπο, δίνοντας λάμψη.

Με το 2-in-1 smoky gel liner & brow definer δημιουργούμε γατίσιο βλέμμα. Με την ίδια βάση που βάλαμε στα μάγουλα καλύπτουμε το κινητό μέρος του ματιού με το αντίστοιχο πινελάκι για να αποκτήσουμε ακόμα πιο έντονο βλέμμα.

Με το Brow & Liner kit τονίζουμε ακόμα περισσότερο τα φρύδια, προκειμένου να γίνουν πιο έντονα, και τα χτενίζουμε για να φύγει το επιπλέον υλικό που υπάρχει πάνω. Στη συνέχεια, πάνω από το eyeliner κάνουμε μια δεύτερη γραμμή αυτή τη φορά με glitter liquid eye liner. Ολοκληρώνουμε το look στα μάτια με τη black & gold glitter mascara. Mε το lip & cheek doll απλώνουμε το προϊόν στα χείλη και στα ζυγωματικά ενώ η μικρή πινελιά στο τέλος, που σίγουρα θα κάνει τη διαφορά και την περισσότερη λάμψη, είναι το glazed apple sparkler που προσθέτουμε στα μαλλιά!