Φεύγεις για σαββατοκύριακο; Ξέρουμε ποιος θα προσέχει τα λουλούδια σου!

Ε πως να μη φύγεις ένα σαββατοκύριακο να ζήσεις την μαγεία των γιορτών; Και με τα λουλούδια σου τι θα κάνεις ποιος θα τα προσέχει; Θα ακυρώσεις ολόκληρο ταξίδι για τα φυτά σου; Αποκλείεται. Για αυτό και εμείς θα σου πούμε δυο λόγους για να επιλέξεις αυτοποτιζόμενες γλάστρες Lechuza.

  1. Τέλος το πότισμα: Αυτό που κάνει τις γλάστρες αυτές τόσο ξεχωριστές είναι ότι έχουν το δικό τους σύστημα αυτοεξυπηρέτησης το οποίο σου δίνει τη δυνατότητα να φροντίζεις τα λουλούδια σου τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να χρειάζεται να τα ποτίζεις καθημερινά.
  2. Ισχυρή κατασκευή: Το παχύ πλαστικό δοχείο που τη περιβάλλει πρόκεται για μια δυνατή κατασκευή με μοντέρνα και κομψή εμφάνιση που καθιστούν αυτές τις γλάστρες ιδανικές για κάθε περιβάλλον.

 

Capture

Με σύμμαχο την αυτοποτιζόμενη LECHUZA Balconissima, η όλη διαδικασία είναι απλή, εύκολη και δημιουργική, σαν παιχνίδι!Επιλέξτε τα φυτά και τα λουλούδια που σας αρέσουν και ταιριάζουν στο μπαλκόνι σας σας τόσο σε σχέση με το προσωπικό σας γούστο όσο και με τον προσανατολισμό του –  χρυσάνθεμα, πανσέδες, κυκλάμινα, άλυσσος, ιβίσκοι και πιπερίτσες θα προσδώσουν ένα υπέροχο χρώμα. Βάζετε το ειδικό φιτίλι στο κάθε γλαστράκι και τα τοποθετείτε απευθείας στη Balconissima, συνδυάζοντας μέχρι τρία διαφορετικά λουλούδια για πιο ευφάνταστο αποτέλεσμα. Το ευφυές σύστημα αυτοποτισμού θα φροντίζει ώστε να ποτίζονται και να αναπτύσσονται σωστά, χωρίς διαρροές νερού ώστε ο χώρος σας να είναι όμορφος για να τον χαίρεστε κάθε στιγμή.