Φέτος τις γιορτές μεταμορφώσου με Sephora

Οι γιορτές έφτασαν και ο νέος χρόνος είναι πολύ κοντά. Οι μέρες ανανέωσης, επαναπροσδιορισμού και αυτοβελτίωσης είναι εδώ. Ήρθε η στιγμή να βάλουμε νέους στόχους με τον πιο σημαντικό στόχο να είναι η πραγματοποίησή τους.

Αυτή την πολύ ιδιαίτερη εποχή του χρόνου, η Sephora κάνει την πιο πολύτιμη ευχή της για εμάς: να απελευθερώσει το πιο εντυπωσιακό κομμάτι μας που βρίσκεται στον καθένα μας σε λήθαργο…

Μια βαθιά επιθυμία, ευθυγραμμισμένη με την παιχνιδιάρικη/ αισιόδοξη / δημιουργική / inclusive state of mind σας, που ενθαρρύνει την αληθινή (επανα)σύνδεση. Με τους άλλους, Με τον εαυτό σας. Για να είμαστε πιο τολμηροί.Να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση.

Μπορείς να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και να δει τα πράγματα διαφορετικά ξεκινώντας από την φροντίδα και μεταμόρφωση του εαυτού σου. Παρακάτω θα δεις πρακτικά πως μπορεί να ξεκινήσει αυτή η μεταμόρφωση.

Mothership: Belle of the ball – eyeshadow palette

 

Αυτή η limited-edition παλέτα 6 σκιών ματιών, που θυμίζουν υπέροχα την εποχή του Regency…Μια βαλούδινη ματ δαμασκηνί σκιά,  μια παιώνια-ροζ satin σκιά ματιών, ένα λαμπερό ανοιχτό ροζ highlighter, ένα μεταλλικό παστέλ πράσινο, μια σκούρη σκιά Chartreuse και μια ροζ Regency romance… Με αυτές τις κρεμώδεις πούδρες ελαφριάς υφής και έντονα χρώματα είναι εύκολες στις ανάμειξη.

Satin allure lipstick for silky lips with rosy sheen

Αυτό το κραγιόν με τα μεταξένια λεπτά χρώματά του είναι εξοπλισμένο με ένα μοναδικό μείγμα βοτανικού κολλαγόνου και ελαίου φρούτων του πάθους. Κολακέυει όλους τους τόνους δέρματος, είναι ενυδατικό και διατίθεται σε 6 φανταστικές αποχρώσεις.

Rare beauty

Το τέλειο duo για βλέφαρα και βλεφαρίδες, αυτά είναι τα αγαπημένα προϊόντα κανονικού μεγέθους,
απαραίτητα για τη δημιουργία ενός σταθερού look ματιών που ακτινοβολεί. Βλέφαρα με Perfect Strokes Matte Liquid Liner σταθερή, εξαιρετικά μαύρο definition που δεν ξεθωριάζει, δεν θρυμματίζεται και δεν ξεραίνεται. Με έως και 800 vegan τρίχες, η εύκαμπτη άκρη του πινέλου απλώνει απαλό, μαύρο ματ χρώμα με μια τέλεια κίνηση.
Σηκώστε και επιμηκύνετε τις βλεφαρίδες με την Perfect Strokes Universal Volumizing Mascara για buildable
όγκο που διαρκεί. Η φόρμουλα χωρίς βάρος, easy-to-build και το βουρτσάκι που αγκαλιάζει τα μάτια
δημιουργούν πλούσιες, μακριές, ανασηκωμένες βλεφαρίδες για κάθε τύπο βλεφαρίδων.

Blushing delights – complexion palette

Η απόλυτη chic παλέτα, με 3 ρουζ κι ένα highlighter. Παρουσιάζονται σαν μικρές, ορεκτικές λιχουδιές, αυτές οι μεταξένιες ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις είναι εξαιρετικά εύκολες στην εφαρμοφή, την ανάμειξη και τη διαμόρφωση.

Και απελευθερώστε την απεριόριστη δύναμη της ομορφιάς. Τα κοινά τους; Μεταμόρφωση, ανανέωση και αναζήτηση νοήματος, με μια επιλογή από αποκλειστικά δώρα, σε συνδυασμό με μια προσφορά «Good For» – όλα χαρισμένα από την καρδιά. Φορείς αληθινών συναισθημάτων. Ειλικρινή. Για όλους. Σαν ένα δώρο που κάνεις στον εαυτό σου. Σαν ευγενική πρόσκληση να αναθεωρήσουμε το πνεύμα της εορταστικής περιόδου…Μόνο ευχές απίστευτης και απέραντης δύναμης πραγματοποιούνται και εκπληρώνονται…