Φέτος στις Γιορτές ευχηθείτε στους αγαπημένους σας ανθρώπους κάνοντάς τους Famous For Your Reason

Φέτος τα Χριστούγεννα, το The Famous Grouse δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στους ανθρώπους που θαυμάζετε, στους δικούς σας ανθρώπους. Με μια απλή κίνηση, το όνομά τους και ο λόγος για τον οποίο είναι ξεχωριστοί στη ζωή σας, γίνονται κομμάτι του The Famous Grouse, γίνονται Famous for Your Reason.

Με μια απλή διαδικασία στην digital πλατφόρμα της ενέργειας www.famousforyourreason.gr δημιουργείτε μια προσωποποιημένη ετικέτα για τους δικούς σας ανθρώπους, δείχνοντας με αυτόν τον μοναδικό τρόπο την ευγνωμοσύνη, τον θαυμασμό, την αγάπη σας, όλα όσα τους κάνουν Famous και δεν μπορείτε να εκφράσετε με απλά λόγια.

Την καμπάνια συμπληρώνει ένα pop-up store στο Golden Hall, όπου οι επισκέπτες μπορούν να δημιουργήσουν και να τυπώσουν τις ετικέτες τους on the spot μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα που βρίσκονται δίπλα σας (μέχρι 31 Ιανουαρίου 2018) και μπορείτε να βρείτε στον χάρτη του www.famousforyourreason.gr .

Η καμπάνια Famous for your Reason, αποτελεί την εξέλιξη της επιτυχημένης καμπάνιας Famous for a Reason η οποία αναγνώριζε ξεχωριστές ιδέες και projects και μέσα από μια διαδραστική διαδικασία έκανε πραγματικότητα την ιδέα που ανέδειξε το κοινό.

Ακολουθώντας την επιτυχημένη ενέργεια Famous for a Reason, το The Famous Grouse σε συνεργασία με τη 4WiseMonkeys, για άλλη μια φορά, σχεδίασαν και υλοποίησαν την ενέργεια Famous for your Reason, τοποθετώντας πια στο επίκεντρο, τους ανθρώπους που όλοι εμείς θεωρούμε σημαντικούς.

Απολαύστε Υπεύθυνα Μάθε περισσότερα: www.famousforyourreason.gr

Facebook: TheFamousGrouseGR