Φέτος οι γιορτές ξεκινούν από τα ΙΚΕΑ

Φυσικά και στο ΙΚΕΑ μπορούμε να βρούμε τα ΠΑΝΤΑ για το σπίτι και όταν λέμε τα πάντα εννοούμε τα πάντα. Σήμερα όμως θα σας δείξουμε τρόπους να γίνουν τα Χριστούγεννα σας πιο όμορφα. Από κουπ πατ για να φτιάξετε μοναδικές μπισκοτοδημιουργίες μέχρι κορδέλες για να προσφέρετε τα δώρα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.Αυτή τη χρονιά η ΙΚΕΑ γιορτάζει τη δημιουργικότητα και τη συντροφικότητα αφήνοντας τα παιδιά να διακοσμήσουν το σπίτι τους για τις γιορτές. Έτσι, οι μικροί είναι επικεφαλής-με τη βοήθεια των γιορτινών σειρών που περιλαμβάνουν διακοσμητικά στολίδια, κηροπήγια, ζεστά υφάσματα για το υπνοδωμάτιο και το καθιστικό.

Το τραπέζι είναι το σημείο όπου όλοι μαζευόμαστε να συναντηθούμε αλλά κυρίως και να φάμε. Είναι ίσως θα λέγαμε το επίκεντρο όλης της οικογένειας αλλά και όλου του σπιτιού. Φυσικά λοιπόν και θα έπρεπε να είναι στολισμένο ειδικά τέτοιες μέρες όπως το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μόνο που εδώ θα μαγειρέψουμε και θα φτιάξουμε γλυκά τα οποία και θα στολίσουμε πάντα με την βοήθεια της ΙΚΕΑ

VINTERKUL φορμάκια κοπής γλυκισμάτων, 3,99€/5 τεμ. Τα φορμάκια χάρη στο σχήμα τους δημιουργούν μπισκότα που μπορούν να σταθούν και σε ένα ποτήρι ή να τοποθετηθούν στο τραπέζι, έχοντας γράψει πάνω τους με γλάσο τα ονόματα των καλεσμένων. Περιλαμβάνει: Κορώνα, φιόγκο, αστέρι, μουστάκι, σκουφάκι. Κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων
VINTERKUL φορμάκια κοπής γλυκισμάτων, 3,99€/5 τεμ.

Τα φορμάκια χάρη στο σχήμα τους δημιουργούν μπισκότα που μπορούν να σταθούν και σε ένα ποτήρι ή να τοποθετηθούν στο τραπέζι, έχοντας γράψει πάνω τους με γλάσο τα ονόματα των καλεσμένων. Περιλαμβάνει: Κορώνα, φιόγκο, αστέρι,μουστάκι, σκουφάκι. Κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων.

VINTERKUL φορμάκια κοπής ζύμης για μπισκοτόσπιτο 4,99€
VINTERKUL φορμάκια κοπής ζύμης για μπισκοτόσπιτο 4,99€

Ψήστε το δικό σας μπισκοτόσπιτο για τα Χριστούγεννα. Συναρμολογείτε τα κομμάτια εύκολα και γρήγορα, απλά βάζοντας το ένα μέσα στις σχισμές του άλλου. Περιλαμβάνει: 1 επιφάνεια ψησίματος (Μ43cm, Π33cm) και 3 φορμάκια κοπής σε μεγέθη από 14×8cm μέχρι 21×17cm.
Κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων.

3
VINTERKUL εργαλείο κοπής ζύμης 3,99€

Βάλτε και τα παιδιά στο παιχνίδι της μαγειρικής. Με το εργαλείο κοπής θα σας βοηθήσουν να φτιάξουν μοναδικά σχεδιάκια και φυσικά και λίγη βοήθεια φυσικά από εσάς οι λιχουδιές που θα φτιάξουν θα σας κάνουν περήφανους.

4
VINTERKUL φορμάκια για σοκολατάκια / αμυγδαλόπαστα 1,99€/3 τεμ.

Φτιάξτε μοναδικά γλειφιτζούρια από σοκολάτα ή αμυγδαλόπαστα και αφήστε τους μικρούς σας φίλους να τα στολίσουν.

Αυτά τα Χριστούγεννα πάρτε βοηθούς στην κουζίνα τους μικρούς μας φίλους, η γεύση σε ότι και αν φτιάξετε θα είναι μοναδική και το χαμόγελο που θα σας χαρίσουν θα είναι το πιο γλυκό Χριστουγεννιάτικο χαμόγελο με γεύση σοκολάτα.