Φανταστικές ιδέες για δώρα Χριστουγέννων με την JYSK

Οι γιορτές των Χριστουγέννων σχεδόν έφτασαν και πολλά τραπεζώματα και πάρτι μας περιμένουν για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και να χαρούμε, κάτι που φέτος έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Αναρωτιώμαστε πολλές φορές τι δώρα να πάρουμε στους φίλους μας ή την οικογένειά μας τις ημέρες αυτές καθώς έχουμε και πολλές γιορτές μέσα στον Δεκέμβριο και τα δώρα θα είναι αρκετά.

Εμείς με την βοήθεια της JYSK μπορούμε να σας δώσουμε μερικές προτάσεις για να κάνετε πολύ όμορφα δώρα και σε συμφέρουσες τιμές.

Χριστουγεννιάτικα “κουζινικά”

Μια ποδιά ή μια κούπα STJERNESTEN με γιορτινά χρώματα είναι πάντα ένα πολύ ωραίο δώρο για την φίλη σου ή την ξαδέρφη σου και σίγουρα θα το ευχαριστηθεί αφού θα της είναι χρήσιμο και θα την βάζει και την ίδια σε χαρούμενη διάθεση.

Διακοσμητικά κεριά ή βάζα

Τι πιο γιορτινό και ωραίο από τα κεριά AMEGREEN ή τα ξωτικά HALM ; Δίνουν την ζεστασία που θέλουμε στον χώρο και τον κάνουν cozy και χουχουλιάρικο. Δεν γίνονται γιορτές χωρίς αναμμένα κεριά και δεν γνωρίζω κάποιον που να μην του αρέσουν! Φυσικά, το βάζο ROBERT και το THOR είναι μοντέρνα και μπορούν να ταιριάξουν στον χώρο μας όλον τον χρόνο, αν φυσικά τοποθετήσουμε τα κατάλληλα λουλούδια μέσα σε αυτά, ανάλογα την εποχή.

Φωτάκια και δεντράκαι παντού

Δεν υπάρχει περίπτωση όταν φτάνουν τα Χριστούγεννα να μην ξεμείνουμε από διακοσμητικά φωτάκια. Πάντα κάποια σειρά μπορεί να χαλάσει από την προηγούμενη χρονιά ή κάτι να χαθεί και κάθε χρόνο αυτό που αγοράζουμε είναι λαμπάκια. Δεν θα ήταν έξυπνο και πολύ πρακτικό δώρο τα λαμπάκια ή ένα έτοιμο δέντρο με φωτάκια; Ό,τι φωτάκια και να αγοράσετε θα βρεθεί πάντα ο τρόπος να διακοσμήσουν μια γωνιά του σπιτιού. Επίσης, ένα μικρό τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο BERLINGR ή στεφάνια μπορούν να γίνουν ένα πολύ ωραίο δώρο για μια εντυπωσιακή διακόσμηση εξωτερικού χωρου.