Έτσι θα φτιάξεις το πιο γιορτινό make up στα μάτια με έμπνευση από… γλυκά!

Θες να φτιάξεις ένα γιορτινό make up που θα δίνει ένταση στο βλέμμα σου, θα είναι εύκολο και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη αυτά τα Χριστούγεννα; Δε χρειάζεται να κοιτάξεις πιο μακριά από τα candy canes, τα λευκά-και-κόκκινα μπαστούνια από καραμέλα που όλες μας αγαπήσαμε ως παιδιά!

Χρειάζεσαι ένα λευκό κι ένα κόκκινο μολύβι για τα μάτια (δεν προτείνω υγρό eyeliner γιατί είναι πολύ σπάνιο σε αυτά τα χρώματα και επίσης επειδή αυτό το make up δεν είναι για κάθε μέρα, οπότε και να βρεις θα πάει χαμένο). Μπορούν να είναι και μολύβια χειλιών.

Τώρα έχεις 2 επιλογές. Ή θα κάνεις μικρές γραμμές από λευκό και κόκκινο, ή θα κάνεις μία γραμμή με το λευκό και ύστερα θα σχεδιάσεις τις καραμελένιες κόκκινες γραμμές. Εγώ προτείνω το δεύτερο επειδή θα σε βολέψει καλύτερα και θα χρειαστείς λιγότερες προσπάθειες μέχρι να πετύχεις το look!

Μόλις πετύχεις το τέλειο candy cane cat-eye, μπορείς να προσθέσεις λίγη μάσκαρα ή και κόκκινες/μαύρες/πράσινες λεπτομέρειες, και το χριστουγεννιάτικο make up σου είναι έτοιμο! Αν θες κι άλλες συμβουλές για το μακιγιάζ σου, μη διστάσεις να ρίξεις μια ματιά εδώ!