Έξυπνοι τρόποι για να τυλίξετε τα δώρα σας

Καμιά φορά το περιτύλιγμα είναι ίσως πιο σημαντικό και από το περιεχόμενο. Μμμμ ισχύει λέτε? Ένα δώρο με πολύ ιδιαίτερο αμπαλάζ δείχνει στον παραλήπτη την αγάπη μας και πόσο το προσέξαμε. Ακόμα και αν το δώρο που περιλαμβάνεται είναι κάτι εξαιρετικά απλό και φθηνό, κάτι πολύ συχνό στις μέρες μας, αν το τυλίξουμε και το περιποιηθούμε όμορφα μεγαλώνουμε την αξία του και την εντύπωση που θα κάνει.

Έψαξα και βρήκα τις πιο εύκολες, φθηνές, απλές και δημιουργικές ιδέες για να τυλίξετε τα δώρα που θα δώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή! Είναι αυστηρά και μόνο για πολύ αγαπημένα πρόσωπα! Οι μόνες ικανότητες που χρειάζονται είναι ΑΓΑΠΗ.

Ιδέα 1- ντύσιμο δώρου με χρυσό και άσπρο μαύρο

Μια πολύ μοντέρνα εκδοχή έτσι για να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Να «γυαλίσει» στο μάτι!

ΙΔΕΑ 1-gold gift wrap_χρυσό περιτύλιγμα δώρου (9) ΙΔΕΑ 1-gold gift wrap_χρυσό περιτύλιγμα δώρου (10) ΙΔΕΑ 1-gold gift wrap_χρυσό περιτύλιγμα δώρου (11) ΙΔΕΑ 1-gold gift wrap_χρυσό περιτύλιγμα δώρου (12) ΙΔΕΑ 1-gold gift wrap_χρυσό περιτύλιγμα δώρου (13)

Ιδέα 2- ντύσιμο δώρου με χιόνι από τα χεράκια μας ή απλά με πουά σχέδια

Ακόμα και αν δεν πιάνουν καθόλου μα καθόλου τα χέρια σας, αυτό μπορείτε να το κάνετε. Απλά βάλτε μια εφημερίδα από κάτω καλού κακού, βουτήξτε λίγο το χεράκι σε μπογιά (που μπορεί να περίσεψε από το τελευταίο σας βάψιμο- τα έχουμε πει δεν πετάμε τίποτα!), και πιτσιλίστε λίγο το χαρτί που θα τυλίξετε τα δώρα σας. Όπου και να πάει όπως και να πάει ωραίο θα βγει. Για πιο ωραίο εφέ, επιλέξτε σκούρο χαρτί ή ακόμα και μαύρο.

ΙΔΕΑ 2- δώρο χιόνι ή πουά (7)

 

Αν θέλετε πιο καθαρές δουλειές, πάρτε ένα μολυβάκι με γόμα στο πίσω μέρος, βουτήξτε το μολυβάκι είτε στη μπογιά είτε σε ταμπόν με μελάνι σφραγίδας και αρχίστε να κάνετε μικρές σφραγιδούλες πουά σε όλο το χαρτάκι σας.

ΙΔΕΑ 2- δώρο χιόνι ή πουά (4)

Αν πάλι και αυτό σας φαίνεται μπελάς, τότε προμηθευτείτε ένα μαρκαδόρο λευκό και αρχίστε μικρές τελίτσες εδώ και εκεί, τυχαία σχεδόν μέχρι να φτιάξετε ένα χιονισμένο τοπίο.

Αν και αυτό νομίζετε ότι δεν σας αρέσει ή δεν μπορείτε, τότε λίγη υπομονή και θα κολλήσετε όλα τα μικρά αυτά πομ πομ για να δημιουργήσετε αυτό το εφέ, που προσωπικά είναι το αγαπημένο μου.

ΙΔΕΑ 2- δώρο χιόνι ή πουά (5)

Ιδέα 3- εύκολο περιτύλιγμα για δώρα σε παιδιά

Τα παιδιά είναι ίσως το πιο εύκολο και το πιο δύσκολο κοινό ταυτόχρονα. Ας τα ιντριγκάρουμε οπότε λίγο.

Ένα απλό χαρτί με μερικές κηρομπογιές κολλημένες πάνω και το μήνυμα «ζωγράφισέ με», θα τους δώσει λίγο χρόνο για να μην ανοίξουν το δώρο τους μέχρι τα Χριστούγεννα.

ΙΔΕΑ 3- Δωρα για παιδιά (4)

Το πιο φθηνό χαρτί περιτυλίγματος, και εύκολη ζωγραφική με δαχτυλομπογιές, είναι μια δραστηριότητα που μπορεί να γίνει και μαζί με τα παιδιά.Για δίπλωμα δώρου με ακόμα πιο δημιουργικό τρόπο, δείτε τις εικόνες για να μοιάζει το δώρο σας με τον Άγιο Βασίλη.

ΙΔΕΑ 3- Δωρα για παιδιά (1)

 

Ιδέα 4- εύκολη ζωγραφική με μαρκαδόρους ή με σφραγίδες

Τα πιο απλά σχ  έδια σε χαρτία αντίθετου χρώματος. Δείτε τις ιδέες και αξιοποιήστε τις.

ΙΔΕΑ 4- ζωγραφίστε με μαρκαδόρους ή σφραγίδες (1)ΙΔΕΑ 4- ζωγραφίστε με μαρκαδόρους ή σφραγίδες (2)ΙΔΕΑ 4- ζωγραφίστε με μαρκαδόρους ή σφραγίδες (3)

 

Ιδέα 5- απλό και οικολογικό

Μια ευχή και ένα φύλλο από το δεντράκι της γειτονιάς σας, ή από τη βεράντα σας. Τίποτα άλλο. Απλό και ωραίο.

ΙΔΕΑ 5- οικολογικό περιτύλιγμα (2)

 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αρωματικά φυτά, όπως δεντρολίβανο, βασιλικό κ.λ.π.Αν πάλι δεν έχετε ούτε μια γλάστρα, τότε βάλτε μια κάρτα με ένα τοπίο, ή εκτυπώστε το από το διαδίκτυο, ή φτιάξτε με απλές λωρίδες ένα δεντράκι.

ΙΔΕΑ 5- οικολογικό περιτύλιγμα (3)ΙΔΕΑ 5- οικολογικό περιτύλιγμα (1)

Ιδέα 6- χιλιάδες ιδέες και υλικά

Αξιοποιήστε μικροπραγματάκια, μια μπαλίτσα χριστουγεννιάτικη, μια ευφάνταστη κορδέλα, ένα σουπλά χάρτινο, ένα σελοτέιπ χρωματιστό, ένα γλυφιτζούρι ή ακόμα και ένα εντυπωσιακό χαρτί. Είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρετε να τυλίξετε ένα δώρο που θα κάνει εντύπωση, άσχετα από το περιεχόμενό του!!!

ΙΔΕΑ 6- Αλλες ιδέες (1) ΙΔΕΑ 6- Αλλες ιδέες (4) ΙΔΕΑ 6- Αλλες ιδέες (5) ΙΔΕΑ 6- Αλλες ιδέες (6)