Εσύ ξέρεις ποιο είναι το πιο hot μαγαζί για αυτά τα Χριστούγεννα;

Και όχι μόνο για τα Χριστούγεννα αλλά και ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Άκουσε προσεχτικά την ερώτηση που θα σου κάνω: Αναζητάς «μαμαδίστικο» φαγητό στη καρδιά της Αθήνας; Τότε ο προορισμός είναι ένας αφού το πιο υπέροχο μαγαζί άνοιξε τις πόρτες του και σε περιμένει για να δοκιμάσεις τις πιο απίστευτες νοστιμιές σε έναν χώρο εντυπωσιακό. Ο λόγος φυσικά για το εστιατόριο ILIOS που πριν λίγες μέρες σε έναν απίθανο πάρτυ εγκαινίων υποδέχτηκε τους καλεσμένους του,στην πιο κοσμοπολίτικη στοά της Αθήνας, αναβιώνοντας την ιστορία των εστιατορίων του κέντρου της πόλης και διαμορφώνοντας την ελληνική κουζίνα όπως θα τη θέλαμε σπίτι μας.

Capture

Το ILiOS, που έχει ως εμπνευστές τον όμιλο Πανά, το Δειπνοσοφιστήριον Catering και τον chef Δημήτρη Σκαρμούτσο, επανασυστήνει την αστική κουζίνα του ’50 και του ’60 στο αθηναϊκό κοινό, εκτελεσμένη με σύγχρονη ματιά από τον executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Capture

Γεύσεις από άλλες δεκαετίες, σε συνδυασμό με πρώτες ύλες επιλεγμένες κυρίως από μικρούς Έλληνες παραγωγούς χάρισαν ένα γαστρονομικό ταξίδι στους καλεσμένους από τον χώρο των media, τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και από τον χώρο του θεάτρου, καθώς είναι τοποθετημένο στην πιο θεατρική γειτονιά της πόλης.