Εσύ τι δώρο θα κάνεις στους αγαπημένους σου;

Χρήστος, Χριστίνα, Βασίλης και Βασιλική αλλά φυσικά Γιάννης και Ιωάννα έχουν την τιμητική τους τις ημέρες που έρχονται. Πέρα όμως από τις γιορτές που πρέπει να παρευρεθείς έχει και επισκέψεις. Επίσης μη ξεχνάς έχεις και κάποιους φίλους που μένουν πλέον μόνιμα στο εξωτερικό και έχουν την ανάγκη για … λίγη Ελλάδα. Το Κέντρο Ελληνικής Γαστρονομίας της Yoleni’s, που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, είναι γνωστό ως το «σπίτι» του Έλληνα παραγωγού, καθώς προσφέρει πάνω από 1.000 ποιοτικά προϊόντα αξιόλογων, μικρών Ελλήνων παραγωγών, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να τα γευτούν και φυσικά να εξερευνήσουν τη βαθιά ιστορία και παράδοση που κρύβουν!

Capture

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η οικογένεια της Yoleni’s χρησιμοποίησε τα προϊόντα αυτά, επιθυμώντας να δημιουργήσει προτάσεις δώρων γεμάτες γεύσεις και αρώματα της πατρίδας μας, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τους παραλήπτες τους!

Ενόψει της εορταστικής περιόδου, οι νέες προτάσεις της Yoleni’s αποτελούν την ιδανική επιλογή, όχι μόνο για εκείνους που επιθυμούν να κάνουν δώρα σε πελάτες και συναδέλφους, αλλά  και για όσους αναζητούν εκλεπτυσμένες επιλογές δώρων για συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις. Επιπλέον, είναι, φυσικά, η καλύτερη επιλογή και για  δώρα προς αγαπημένα πρόσωπα. Μάλιστα, για πρώτη φορά φέτος, η Yoleni’s διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα σειρά συλλεκτικών προϊόντων, φιλοτεχνημένων από τον ζωγράφο Θανάση Λάλα.

Capture

Τέλος, εκτός από  την online και in-store διάθεση των έτοιμων συνθέσεων, στο Κέντρο Ελληνικής Γαστρονομίας της Yoleni’s έχει ήδη δημιουργηθεί ένα ειδικά σχεδιασμένο Gift Box Showroom, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν επιτόπου μια custommade σύνθεση δώρου με τα προϊόντα της επιλογής τους!

Όλες οι συνθέσεις είναι διαθέσιμες για προπαραγγελία εδώ.