Ένα 3D puzzle είναι το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο για μικρούς και μεγάλους!

Μια δημιουργική απασχόληση για μικρούς και μεγάλους! Κατασκευάστε ιστορικά μνημεία όπως τον Παρθενώνα, τον Πύργο του Άιφελ, τις πυραμίδες των Μάγιας, τα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ και πολλά ακόμη, χρησιμοποιώντας μονάχα τα χέρια σας και τίποτε περισσότερο. Ιδανικό για όλες τις ηλικίες, από 7 έως…77 ετών, με μόνη προϋπόθεση τη διάθεση για δημιουργία.

3d-puzzles-902x565

Τα 3D puzzles της Smart Kit έρχονται σε compact συσκευασίες και βρίσκονται σε χάρτινες καρτέλες. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βγάλετε τα κομμάτια και έπειτα να τα συναρμολογήσετε με βάση τις αναλυτικές οδηγίες που συμπεριλαμβάνονται.Οι κατασκευές είναι ακριβή και λεπτομερή αντίγραφα σε μικρογραφία των μνημείων και είναι άκρως επιβλητικές. Εκτός από τη χαρά της δημιουργίας και της γνώσης μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο σας με αυτές, αφού τις ολοκληρώσετε, είτε πρόκειται για το γραφείο, το καθιστικό, τον προθάλαμο του σπιτιού σας. Επιπλέον διαθέτουν LEDs φωτισμού για να εντυπωσιάζουν και να μαγνητίζουν τα βλέμματα ακόμη περισσότερο! Μπορείτε να απελευθερώσετε τον…αρχιτέκτονα που κρύβετε μέσα σας, να γίνετε πάλι παιδί ή να τα προσφέρετε στα παιδιά σας, χαρίζοντάς τους αρκετές ώρες δημιουργικής ενασχόλησης και παιχνιδιού.

parthenonn1ledmayasp-led2towerlondonled2

Με τα 3D puzzles η γνώση γίνεται παιχνίδι αφού στα μάτια του παιδιού ανοίγεται ένας ολόκληρος κόσμος με πληροφορίες για τα μνημεία και πολλές άλλες λεπτομέρειες.Έξυπνα, καλαίσθητα και εύκολα στη συναρμολόγηση, αποτελούν το ιδανικό δώρο για κάθε ηλικία!

Αποκτήστε τα από τη Smart Kit Electronics!

Φαβιέρου 6,
104 38 – ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210-52.30.453 / 454 
Fax: 210-52.45.474 
email: sales@smartkit.gr

Λεπτομερή κατάλογο όλων των 3D κατασκευών και τιμές μπορείτε να βρείτε στο www.3dpuzzle.gr