ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ McARTHURGLEN: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ SHOPPING ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, φέτος τα Χριστούγεννα, μάς προσφέρει την απόλυτη εμπειρία Christmas shopping με εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 70% σε όλα τα αγαπημένα designer brands, με επιλογές για μοναδικά δώρα για όλη την οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που θα κάνουν αυτές τις γιορτές ακόμα πιο ξεχωριστές.

Οι επιλογές για τα χριστουγεννιάτικα δώρα γίνονται ακόμη περισσότερες με τα νέα καταστήματα κορυφαίων brands που εντάχθηκαν στην οικογένεια του εκπτωτικού χωριού: κομψά υποδήματα και αξεσουάρ Camper και Geox, αθλητικά είδη με στυλ Asics, ανδρική μόδα Harmont & Blaine και τσάντες με ιταλική φινέτσα O-Bag σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε! Δύο νέοι προορισμοί εστίασης, το Παραδοσιακό από τη Θεσσαλονίκη & οι γλυκείς πειρασμοί του Petite Fleur θα δώσουν ακόμη περισσότερη … γεύση στη χριστουγεννιάτικη βόλτα σας.

Αυτόν τον Δεκέμβρη, αφεθείτε στην πιο ξεχωριστή εμπειρία shopping, περπατώντας στα στολισμένα σοκάκια του McArthurGlen και ανακαλύψτε τη μαγεία των Χριστουγέννων. Και φυσικά μην ξεχάσετε να βγάλετε την εορταστική σας selfie στο θεαματικό χριστουγεννιάτικο στεφάνι που βρίσκεται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου και να μοιραστείτε τις πιο όμορφες γιορτινές στιγμές με τους αγαπημένους σας!

@mcarthurglenathens #mcarthurglenathens

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.