Είναι νωρίς να κάνουμε χριστουγεννιάτικη λίστα δώρων;

Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι πάντα «όχι». Ποτέ δεν είναι νωρίς για να αρχίσεις να ετοιμάζεις τη λίστα χριστουγεννιάτικων δώρων που θέλεις να κάνεις ή να σου κάνουν. Κι εγώ βρήκα ήδη αρκετά πράγματα που θα ήθελα να προσθέσω και φταίει η εορταστική συλλογή της ghd desire με τα τρομερά επαγγελματικά εργαλεία styling μαλλιών. Έχουμε και λέμε:

GHD PLATINUM + STYLER Διαθέτει θερμοανθεκτική θήκη και τεχνολογία πρόβλεψης που προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες των μαλλιών μου, για 70% πιο δυνατά μαλλιά, 20% περισσότερη λάμψη και 2 φορές περισσότερη προστασία χρώματος. Συνοδεύεται από την ghd paddle brush.

Σετ δώρου GHD CURVE Το ghd curve®creative curl wand μπορεί να δημιουργήσει μπούκλες που δείχνουν φυσικές και κυματισμούς με βάθος. Η τεχνολογία Ultra-zone εγγυάται τη σωστή θερμοκρασία για μπούκλες (185°C) χωρίς να βλάπτει την υγεία της τρίχας. Συνοδεύεται από την οβάλ βούρτσα χτενίσματος.

GHD GLIDE™ HOT BRUSH Η βούρτσα που θα έχεις σίγουρα δει σε κάποιο βιντεάκι στο Tik Tok, είναι θερμαινόμενη, τιθασεύει και λειαίνει τα στεγνά μαλλιά γρήγορα και χωρίς προσπάθεια -με μία κίνηση! Ποια δε θα την ήθελε δηλαδή;

GHD FLIGHT®
Ένα καημό έχω όποτε πρέπει να τα ξιδέψω κι αυτός είναι που πρέπει να κουβαλάω μια τσάντα μόνο για το πιστολάκι και τα αξεσουάρ μου. Αν είχα όμως το ghd flight® που είναι ελαφρύ και συμπαγές θα μπορούσα να έχω επαγγελματικό styling όπου κι αν βρίσκομαι, χωρίς να χρειάζομαι 15 αποσκευές!

Τα νέα σετ δώρου ghd desire είναι διαθέσιμα στα καλύτερα κομμωτήρια, πολυκαταστήματα και στο ghdhair.com.