Εύκολη, οικονομική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κορδέλες!

Θες το σπίτι σου να είναι γιορτινό, αλλά δε θες να ξοδέψεις πολλά χρήματα (ούτε να στήνεις λαμπάκια π.χ.); Τότε μερικές σωστά στρατηγικά τοποθετημένες κορδέλες είναι οι καλύτερές σου (και πιο οικονομικές) φίλες!

Αντίθετα από τα ηλεκτρικά στολίδια (λαμπάκια κλπ.) οι κορδέλες – και οι γιρλάντες τώρα που το λέμε – δε χρειάζονται πρίζες, πολύμπριζα ή ρεύμα, οπότε μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε στο χώρο σου χωρίς ταλαιπωρία.

Αυτά είναι μερικά πράγματα που πρέπει να προσέχεις όσο επιλέγεις κορδέλες για διακόσμηση:

  • Θες να είναι σε χρώμα που ταιριάζει στη διακόσμηση που ήδη υπάρχει (αν το δωμάτιο π.χ. είναι εκρού με μπλε δε μπορείς να πάρεις κόκκινη κορδέλα αλλά πράσινη). Αν δεν είσαι σίγουρη, προμηθεύσου ένα μικρό κομμάτι και δοκίμασέ το στο χώρο!
  •  Θες να είναι καλής ποιότητας αν πρόκειται να μπει σε δωμάτιο (για να σου κρατήσει χρόνια), αλλά όχι και τόσο καλής αν θα την τοποθετήσεις έξω (γιατί θα καταστραφεί ούτως ή άλλως από κρύο, βροχή, σκόνη κ.α.).

Τις κορδέλες σου μπορείς να της τυλίξεις γύρω από κολώνες, πόρτες και έπιπλα, να κολλήσεις με κολλητική ταινία (ή οποιοδήποτε άλλο τρόπο) φιόγκους στον τοίχο σου και φυσικά μπορείς να τις προσθέσεις ως διακοσμητικό στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου!

Οι επιλογές είναι αμέτρητες, καθιστώντας τις κορδέλες και τις γιρλάντες τον πιο fun, οικονομικό κι εύκολο τρόπο να διακοσμήσεις το σπίτι σου για τα Χριστούγεννα!

Υγ: Κορδέλες σε όλα τα μεγέθη και μήκη μπορείς να βρεις σχεδόν παντού, από σούπερ μάρκετ, καταστήματα με παιχνίδια και Χριστουγεννιάτικα έως και καταστήματα με ραπτικά!