Δώρο έκπληξη: Ένα κουτί που δεν ξέρεις τι θα βρεις!

Το μυστήριο έχει την γλύκα του! Είναι πολύ ωραόιο να μην ξέρεις τι θα δεις μέσα σε ένα κουτί αλλά να ξέρεις πως σίγουρα το περιεχόμενο θα σου αρέσει! Από τα καλύτερα δώρα είναι τα δώρα έκπληξη.

Έχουμε 6 διαφορετικά κουτιά έκπληξη για να κάνετε το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων!

Μην το σκεφτείς πολύ, ό,τι και να διαλέξεις θα έχεις σίγουρα ευχάριστη έκπληξη.

Τη μια μέρα είμαστε σε καλοκαιρινό mood και την άλλη έρχονται τα Χριστούγεννα! Αρώματα κανέλας, ζεστό κρασί, μελομακάρονα και ψητά αμύγδαλα κατακλύζουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές βάζοντάς μας κάθε χρόνο σε άκρως εορταστική διάθεση που γεμίζει με χαρά την καρδιά μας. Aυτόν τον Οκτώβριο, το δημοφιλές DIY Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης της CATRICE επιστρέφει στα καταστήματα, για να αυξήσει την αίσθηση προσμονής μας και να συντομεύσει τον χρόνο αναμονής ως τα Χριστούγεννα.

Το ημερολόγιο είναι διαθέσιμο σε έξι διαφορετικές εκδοχές. Οι 24 εκπλήξεις ομορφιάς θα σας προσφέρουν χαρά κάθε μέρα μέχρι τα Χριστούγεννα! Πρόκειται για υπέροχα προϊόντα από τη βασική σειρά της CATRICE στο κανονικό τους μέγεθος. Τα Χριστουγεννιάτικα DIY Advent Calendar περιλαμβάνουν 24 όμορφα σχεδιασμένα χάρτινα σακουλάκια και ταιριαστά αυτοκόλλητα για να φτιάξετε το δικό σας μοναδικό Advent Calendar για εσάς ή τους φίλους σας.