Δώρο Χριστουγέννων: Τί να πάρεις στις φίλες σου!

Τα χριστούγεννα όπου να’ ναι πλησιάζουν και ο μήνας Δεκέμβριος έχει πολλές γιορτές έτσι κι αλλιώς! Πάντα αναρωτίεσαι τι δώρο να πάρεις στις φίλες σου και ψάχνεις τι μπορεί να θέλουν, τι να έχουν ανάγκη… Μάζί με το δώρο στις φίλες σου κάνε ένα τεράστιο δώρο στην Action Aid!

Μην ψάχνεις άλλο! Έχουμε 2 προτάσεις για να κάνεις το καλύτερο δώρο που σίγουρα θα λατρέψουν οι φίλες σου. Φυσικά μην ξεχάσεις να το κάνεις δώρο και στον εαυτό σου!

Μυρωδιά πορτοκάλi, μπαχαρικά και βανίλια

Αιθέριο έλαιο πεύκου

Όπως κάθε χρόνο η πιο σημαντική στιγμή της χρονιάς για την The Body Shop έφτασε! Με αγάπη, φως και ΧΑΡΑ σας παρουσιάζουμε τις Χριστουγεννιάτικες αφίξεις της The Body Shop για το 2022!

2 νέες Christmas Special Edition σειρές περιποίησης για το μπάνιο και το σώμα: NEA Spiced Orange με αιθέριο έλαιο από την φλούδα πορτοκαλιού, καβουρδισμένα μπαχαρικά και βανίλια & ΝΕΑ Wild Pine με φρέσκο αιθέριο έλαιο πεύκου.

Φυσικά, θα ανακαλύψετε μοναδικές προτάσεις δώρων για κάθε αγαπημένο σας πρόσωπο, για κάθε περίσταση και κάθε budget γνωρίζοντας όπως πάντα πως κάθε αγορά σας στην The Body Shop κάνει καλό!

The Body Shop x Action Aid: Στην Ελλάδα, αυτά τα Χριστούγεννα, η The Body Shop στηρίζει την ActionAid για να συνεχίσει να ενισχύει νέους και νέες changemakers που συμβάλλουν στο αύριο, κάνοντας τον κόσμο, ένα πιο δίκαιο και πιο υπέροχο μέρος σήμερα.

Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να στηρίξει το έργο της ActionAid μέσω των κουτιών δωρεάς που θα υπάρχουν σε επιλεγμένα καταστήματα της The Body Shop στην Αθήνα ή μέσα από την Χριστουγεννιάτικη Crowdfunding Kαμπάνια της The Body Shop η οποία θα ανέβει στο site της ActionAid, λαμβάνοντας ταυτόχρονα μέρος σε μια κλήρωση με υπέροχα δώρα.