Δωρεάν σεμινάρια: Ετοιμάστε τη βαλίτσα σας για το 2015!

Νέα Χρονιά, νέο ξεκίνημα! Η έναρξη μιας νέας χρονιάς σηματοδοτείται συνήθως από το ισοζύγιο της χρονιάς που τελειώνει, αλλά και τις υποσχέσεις που δίνουμε στον εαυτό μας για την καινούργια χρονιά. Συνήθως, αν δεν είμαστε καλά προετοιμασμένοι, οι μισές υποσχέσεις πάνε περίπατο…

Πως μπορούμε να θωρακιστούμε απέναντι στις δυσκολίες προκειμένου να αυξήσουμε την αποτελεσματικότητά μας; Πως μπορούμε να παρακινηθούμε καλύτερα; Πως μπορούμε να δυναμώσουμε τον εαυτό μας, ώστε του χρόνου τέτοιο καιρό που θα κάνουμε τον απολογισμό του 2015, να είμαστε περήφανοι για όσα πετύχαμε; Σίγουρα χρειάζεται η βοήθεια ειδικών. Αν μάλιστα είναι δωρεάν, τότε ακόμα καλύτερα!

Τις επόμενες ημέρες στο πλαίσιο του Money Show o Άκης Αγγελάκης παρουσιάζει μία σειρά δωρεάν σεμιναρίων που καλύπτουν ευρεία θεματολογία (Δύναμη & Παρακίνηση, Στοχευμένες Πωλήσεις, Επαγγελματική Ευημερία & Οικονομική Σταθερότητα κ.α.).

Η φιλοσοφία του Άκη Αγγελάκη εστιάζεται στο γεγονός ότι όποιος θέτει στόχους και κοπιάζει, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πετύχει. Η επιτυχία είναι μπροστά από την εργασία μόνο στο λεξικό! Όντας πρωτοπόρος επιστήμονας, δάσκαλος προσωπικής και επαγγελματικής επιτυχίας έχει καταφέρει να ταυτιστεί με τη διδασκαλία βιωματικών σεμιναρίων για την ανάπτυξη προσωπικών ικανοτήτων και την επίτευξη επαγγελματικής ευημερίας.

Το μεγάλο πολυσυνέδριο Money Show 2014 θα διεξαχθεί στις 19,20 και 21 Δεκεμβρίου στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Hilton.Θα πραγματοποιηθούν 8 εξαιρετικού ενδιαφέροντος εκδηλώσεις οι οποίες παρουσιάζονται αναλυτικά παρακάτω

Εκδήλωση 1η Ο «νόμος της Έλξης» : Η άλλη άποψη Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, Ώρες 17:00 – 19:00, Αίθουσα «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ» Θα παρουσιαστεί το νέο βιβλίο του κ. Αγγελάκη αλλά και θα μελετηθούν οι επιστημονικές αρχές που διέπουν τη θεωρία και «μαγεία» του Νόμου της Έλξης.

Εκδήλωση 2η «Οι κορυφαίοι Νόμοι της Δύναμης & της Παρακίνησης στο MLM» Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, Ώρες 11:00 – 12:30, Αίθουσα Τερψιχόρη Β Το καλύτερο και πιο σύγχρονο σεμινάριο που έχει γίνει για το Δικτυακό Μάρκετινγκ & την ποιοτική εξεύρεση συνεργατών! Παρουσίαση μερικών από τους 70 κορυφαίους «Νόμους» της Δύναμης που έχει στο πλευρό του κάθε δικτυωτής και Leader για να επιτύχει κορυφαία αποτελέσματα στο MLM. Προβολή συγκεκριμένων πρακτικών, τεχνικών αλλά και μεθόδους που στοχεύουν στην παρακίνηση και ενδυνάμωση των συνεργατών σας. Εκδήλωση 3η

«Νέος Εαυτός : Το μονοπάτι της αλλαγής» Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, Ώρες 14:00 – 16:00», Αίθουσα Σαντορίνη 4,5 & 6. Πώς να πετυχαίνετε τους στόχους σας και να δημιουργείτε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Μια εξαιρετική δουλειά, εμπλουτισμένη με βίντεο, μαρτυρίες και πολλά νέα επιστημονικά δεδομένα που θα σας βοηθήσουν στη διαδικασία των αλλαγών. Εκδήλωση 4η «Ο Νόμος της Έλξης στις πωλήσεις: Από τη θεωρία στην πράξη» Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, Ώρες 20:00 – 22:00, Αίθουσα Τερψιχόρη Β Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το αληθινό νόημα της ευημερίας, της ευτυχίας και της επιτυχίας. Θα αναλυθεί η επιστημονική εξήγηση του «νόμου της έλξης» στις πωλήσεις και γιατί οι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να τον εφαρμόσουν στην πράξη! Εκδήλωση 5η « Στοχευμένες πωλήσεις κλάδου ζωής 9+1 καινοτόμα projects », με θέμα «Στρατηγικές Ερωτήσεις που στοχεύουν στην επιτυχή βιωσιμότητα της επιχείρησής σας», στην αίθουσα ΘΑΛΕΙΑ 4 , ώρες 16:00 – 18:00. Εκδήλωση 6η «Πώς να εξασφαλίσετε νέους πελάτες μέσα από το διαδίκτυο και τα Social Media» – Ένα μοναδικής χρησιμότητας δίωρο σεμινάριο με τον κορυφαίο «δάσκαλο» του είδους, Αρσένη Πασχόπουλο. Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, Ώρες 12:00 – 14:00, Αίθουσα «ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 4,5 & 6». Εκδήλωση 7η Άκης Αγγελάκης & Λευτέρης Θαλασσινός «Ναυτιλία και Βιομηχανία: Μεταπτυχιακή Εκπαίδευση» Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, Ώρες 14:00 – 16:00, Αίθουσα «Εσπερίδες» Εκδήλωση 8η Ο Άκης Αγγελάκης παρουσιάζει την InMind στην εκδήλωση «Ανεξαρτησία, Ευημερία και Οικονομική Σταθερότητα για όλους» Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, Ώρες 12:30 – 14:00», Αίθουσα Τερψιχόρη Β Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά επειδή δεν υπάρχουν προκρατήσεις φροντίστε να είστε έγκαιρα στο Hilton για να εξασφαλίσετε… pole position!