Δώρα για τις γυναίκες της ζωής σας από τη Roger & Gallet

δώρα Roger & Gallet

Μια μυρωδιά αρκεί για να σας θυμίσει μια σημαντική γυναίκα της ζωής σας;

Η μυρωδιά σαπουνιού που πάντα είχαν τα χέρια της γιαγιάς όταν σας χάιδευε το κεφάλι. Το αγαπημένο άρωμα της μαμάς που είχε μείνει η μυρωδιά του στο μεταξωτό φουλάρι της που ‘’δανειζόσασταν’’ που και που.

Τα αρώματα ξυπνούν αναμνήσεις και διαρκούν στο χρόνο. Και υπάρχει ένας γαλλικός οίκος αρωματοποιίας που αυτό το ξέρει καλύτερα από τον καθένα…

Ήταν 10 Απριλίου του 1862 όταν οι Armand Roger και Charles Gallet δημιούργησαν τον οίκο αρωματοποιίας Roger & Gallet, και στον πανέμορφο Παριζιάνικο δρόμο Saint-Honoré, ξεκίνησε να λειτουργεί η Boutique du Bonheur, ή αλλιώς, η Boutique της Ευτυχίας! Βασισμένη σε αυτή την αρχική φιλοσοφία, η Roger & Gallet, προσφέρει μέχρι σήμερα τελετουργίες ομορφιάς χάρη στις αποσταγμένες, πολύτιμες ουσίες.

Τι έκανε τα προϊόντα της Roger & Gallet να διαρκέσουν και να αγαπηθούν τόσο μέσα στο χρόνο; Τα πιο φίνα φυτικά συστατικά, οι ενυδατικές υφές τους και τα αρώματα που άλλοτε θυμίζουν ένα ξύπνημα της φύσης και άλλοτε λιχουδιές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής.

Για όλους αυτούς τους λόγους ένα δώρο από την χριστουγεννιάτικη κολεξιόν της Roger & Gallet είναι η αλάνθαστη επιλογή για τις γυναίκες της ζωής σας, είτε είναι η σύντροφος, η μητέρα, η αδερφή, η κόρη, η ανιψιά, η βαφτιστήρα, η γιαγιά και η θεία.

Φέτος, οι εμπνευσμένες συσκευασίες αποτελούν δημιουργία της Benedicte De Lescure, της Γαλλίδας, νέας designer και interior architect της Boutique du Bonheur. Η Benedicte De Lescure εμπνέεται από τα φυτικά συστατικά των αρωμάτων Roger & Gallet και δημιουργεί μοντέρνα, chic και εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα σετ με χρυσές και αστραφτερές λεπτομέρειες.

Τα εορταστικά Χριστουγεννιάτικα σετ περιλαμβάνουν ένα δροσερό άρωμα Roger & Gallet 100ml, ένα αφρόλουτρο 50ml και ένα γαλάκτωμα σώματος 50ml για ολοκληρωμένη Χριστουγεννιάτικη απόλαυση! Συγκεκριμένα θα βρείτε τα σετ : Red Ginger, Fleur D’ Osmanthus, Bois D’Orange και Fleur de Figuier.

δώρα Roger & Gallet
Fleur D’Osmanthus
δώρα Roger & Gallet
Fleur De Figuier
δώρα Roger & Gallet
Bois D’Orange
δώρα Roger & Gallet
Red Ginger

Επίσης, ειδικά για τα φετινά Χριστούγεννα η Roger & Gallet διαθέτει το αποκλειστικά σχεδιασμένο για την εορταστική συσκευασία, πολύτιμο άρωμα Fleur De Figuier 50ml1 και το αρωματισμένο Fleur De Figuier gel 15ml, για να μην λείπει από την τσάντα καμιάς γυναίκας.

δώρα Roger & Gallet
Fleur De Figuier premium pack

Δώρα με γαλλική φινέτσα, δώρα με ιστορία, δώρα που οι αισθήσεις δεν ξεχνούν ποτέ…