Δώρα για εκείνον

Εάν κάποιος (εκτός από τον μπαμπά σου), είναι ο πιο σημαντικός άντρας της ζωής σου και θες να του χαρίσεις κάτι διαφορετικό και πολύ όμορφο όπου θα το θυμάται για πολλά χρόνια, τότε ήρθες στο σωστό μέρος!

Σίγουρα, στην περιήγηση μας είδαμε πάρα πολλά δώρα που μας έκλειναν το μάτι, ωστόσο καταλήξαμε στα 5 top για όλα τα γούστα και φυσικά… για όλα τα budgets!

Δώρο No1

Το κασκόλ είναι «σταθερή αξία» στα δώρα και με μια ελκυστική τιμή είναι «must» για να γλιτώσεις από σκέψεις όπως «τι να του πάρω; Θα του αρέσει; Μήπως δε το φορέσει;». Να είσαι σίγουρη ότι όχι μόνο θα το φορέσει, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι θα το ευχαριστηθεί.

P&B 12,99
P&B 12,99

 

Δώρο Νο2

Το ρολόι! Μα φυσικά, ένα ρολόι που θα του δείχνει την ώρα, τα λεπτά, τα δευτερόλεπτα μέχρι να σε συναντήσει! Ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τα ρολόγια. Όμως ακόμα και αν δεν είναι λάτρης των ρολογιών, μπορείς να του πάρεις κάτι όχι τόσο εξεζητημένο και να του υπενθυμίσεις ότι το ρολόι για τον άνδρα είναι κόσμημα. Τι είπες; Το φόρεσε; Στα έλεγα εγώ!

Oroloi.gr 47,00
Oroloi.gr 47,00

Δώρο No3

Το κλασσικό παρκά το οποίο φαντάζει τέλεια πάνω του, τον κρατάει ζεστό. Ιδανικά να το πάρεις σε ένα χρώμα, το οποίο θα ταιριάζει με όλα και… ΔΕΝ θα το βγάζει από πάνω του!

Beshka 89,99
Beshka 89,99

Δώρο No4

Επειδή δεν νοιάζεσαι μόνο για το τι φοράει αλλά και για το με τι περπατάει… μπορείς να του πάρεις ένα ωραιότατο ζευγάρι Oxford Shoes. Και ναι επειδή το συγκεκριμένο μπλε είναι το νέο μαύρο, είναι βέβαιο ότι θα το λατρέψει!

Massimo Dutti 99,95
Massimo Dutti 99,95