Δείπνο συναισθησίας της Ελένης Ψυχούλη με το Johnnie Walker Black Label

Το Johnnie Walker σε συνεργασία με την Ελένη Ψυχούλη, διοργάνωσαν ένα εξαιρετικό δείπνο στο Alexander Cigar Lounge του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, στο πλαίσιο της καμπάνιας Pioneer with Flavor. Ο Αστέριος Κουρτούδης, Chef του ξενοδοχείου, μαζί με την Ελένη Ψυχούλη, ετοίμασαν ένα πλήρες μενού που περιλάμβανε 5 εξαίσια πιάτα, όπου το κάθε ένα εξ’ αυτών ξεχώρισε για τα γευστικά και τα αρωματικά χαρακτηριστικά του Johnnie Walker Black Label.

_DSC6752 _DSC7212

Η Ελένη Ψυχούλη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το τέλειο δείπνο, πάντα το φανταζόμουν σα μία παράσταση. Πέρα από το μενού, πιο μακριά και από τη συνταγή, μια ολοκληρωμένη εμπειρία, στην οποία συμμετέχουν τα μάτια, η μύτη, η αφή και όλες οι αισθήσεις πριν να μπει στο χορό και ο ουρανίσκος». Για αυτό και την επέλεξε το Johnnie Walker Black Label για να μεταφέρει την πρωτοποριακή ιδέα του Fabric of Flavour, του πρώτου υφάσματος που είναι εμπλουτισμένο με άρωμα από τα βασικά χαρακτηριστικά του ουίσκι, σε ένα δείπνο 5 πιάτων.

Το μενού της βραδιάς συνδυάστηκε αποκλειστικά με Johnnie Walker Black Label – σκέτο, με πάγο ή και με νερό – και αποτελούταν από τα παρακάτω πιάτα:

  • Ταρτάρ καπνιστού και φρέσκου σολομού με εσπεριδοειδή

  • Σαλάτα με ψητό κυδώνι, φακές και συκωτάκια πουλιών

  • Κοκοράκι γιουβέτσι με σιτάρι και ξερά φρούτα

  • Ζεστή τάρτα μήλο με παγωτό ουίσκι

  • Καφέ, τσάι, mignardises (μακαρόν, πραλίνες με άσπρη και μαύρη σοκολάτα)

_DSC7070