Δύο μαγευτικά σκηνικά σας περιμένουν στο King George και στο Μεγάλη Βρεταννία για τα Χριστούγεννα

Ευχάριστες εκπλήξεις αναμένονται στα 2 ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Οι Χριστουγεννιάτικες ιστορίες που θα παρουσιάσουν ενδέχεται να μαγέψουν μικρούς και μεγάλους.

Στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία ο γνωστός Καρυοθραύστης θα βρίσκεται στην είσοδο ανυπομονώντας να σας υποδεχθεί και να σας χαρίσει χαμόγελα. Μόλις η πόρτα ανοίξει το θεσπέσιο Χριστουγεννιάτικο και φουντωτό δέντρο θα βρίσκεται στολισμένο για να σας προσφέρει χαρά αλλά και συγκίνηση. Εννοείται ότι μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες με τους αγαπημένους σας για να απαθανατίσετε τη στιγμή.Το Winter Garden εντός του χώρου του ξενοδοχείου όπου και φέτος από τις 6 Δεκεμβρίου ο Ζαχαροπλάστης μας θα επιμελείται έναν εορταστικό μπουφέ με μοναδικά εδέσματα και γλυκά για να συνοδεύσετε τον καφέ, την ζεστή σοκολάτα ή το τσάι σας. Μη ξεχάσετε να μας ρωτήσετε για τα Χριστουγεννιάτικα είδη προς πώληση!

Πιο δίπλα ο Βασιλιάς (King George) κάνει “ρουά ματ” στη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία χαρίζοντας μας ένα ασπρόμαυρο σκηνικό και στοιχεία που παραπέμπουν σε σκακιέρα. Φυσικά ο Βασιλιάς είναι πρόθυμος να διηγηθεί στους επισκέπτες του τη δική του ιστορία και να περπατήσετε στους χώρους του ξενοδοχείου σε μια εμπειρία που θα σας συναρπάσει.

Επιλέξτε το σκηνικό που σας ταιριάζει και γιορτάστε μαζί μας τις πιο λαμπερές μέρες του χρόνου. Μάθετε περισσότερα για τα εορταστικά μενού που επιμελήθηκε ο Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου που πάντα εκπλήσσει με τους γευστικούς του συνδυασμούς.Τέλος, εκμεταλλευτείτε τα εορταστικά πακέτα διαμονής που προσφέρουν τα δύο κεντρικά ξενοδοχεία και ζήστε αξέχαστες στιγμές.