Διάλεξε τα Χριστουγεννιάτικα δώρα από τη LEROY MERLIN και χάρισε αμέτρητα χαμόγελα!

Τα Χριστούγεννα έρχονται και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θέλεις να προσφέρεις στους αγαπημένους σου τα πιο όμορφα και μοναδικά δώρα!  Η LEROY MERLIN έχει φροντίσει για σένα και αυτούς που αγαπάς. Διάλεξε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, το δώρο που ταιριάζει στον καθένα και κάνε τη διαφορά κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μοιράζοντας αμέτρητες χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις με ένα XMAS BOX από τη LEROY MERLIN! Ναι, μπορείς και φέτος να κάνεις τη διαφορά!

Στη LEROY MERLIN δεν σταματούν οι εκπλήξεις! Με την εγγραφή σου στο LEROY MERLIN Clun θα μπεις αυτόματα στην κλήρωση για 60 XMAS BOXES. Κάνε την εγγραφή σου ηλεκτρονικά ή σε ένα κατάστημα μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2018 και μπες αυτόματα στην μεγάλη κλήρωση για 60 χριστουγεννιάτικά δώρα, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ! Η LEROY MERLIN υποδέχεται τις γιορτές και μαζί υποδέχεται και τα νέα μέλη του LEROY MERLIN club με ξεχωριστά δώρα!

Η χαρά της προσφοράς δεν σταματά! Είσαι μέλος του LEROY MERLIN club; Κάνε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου και χάρισε αμέτρητα χαμόγελα στα παιδιά που το χρειάζονται! Για κάθε απόδειξη αγοράς σου, τα LEROY MERLIN προσθέτουν 0,10 ευρώ στον κουμπαρά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο και μοιράζουν αμέτρητες χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις με τη βοήθειά σου!