Διακοσμείστε με τα έξυπνα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια!

Οι στολισμοί για τα Χριστούγεννα ξεκινούν σιγά-σιγά, άλλωστε ο Δεκέμβρης σχεδόν έφτασε! Φέτος, όμως, γιατί να βάλετε πάλι τα ίδια, βαρετά χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και όχι κάτι διαφορετικό και πιό “έξυπνο”;

moorescloud holiday

Τα smart x-mas lights της MooresCloud, ονόματι “Holiday”, είναι μια συστάδα από 50 φωτάκια που μπορούν να ελεγχθούν μέσω mobile application και να εκτελέσουν διαφορετικές λειτουργίες με το πάτημα ενός κουμπιού! Η σειρά έχει μήκος 7 μέτρα και μπορεί άφοβα να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους, ενώ έρχεται με μια πλειάδα από apps για διάφορες χρήσεις.

moorescloud holiday 2 moorescloud holiday 3

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα περισσότερα από 16.000.000 χρώματα της χρωματικής παλέττας, ή συνδυασμούς χρωμάτων. Μπορείτε επίσης να προτιμήσετε ένα από τα προεπιλεγμένα color patters με εναλασσόμενα χρώματα, αλλά και χρώματα αθλητικών ομάδων! Υπάρχει δυνατότητα χρήσης χρονοδιακόπτη για να ενεργοποιούνται/απενεργοποιούνται αυτόματα σε προκαθορισμένες ώρες της ημέρας, ενώ, τέλος, υπάρχει και κλασικό ενσύρματο controller για να τα ελέγχετε χωρίς το mobile app.

Θα τα βρείτε στο http://moorescloud.com