Διακόσμηση της τελευταίας στιγμής

Οι βιτρίνες έχουν αρχίσει να βάζουν τα γιορτινά τους και σιγά σιγά κάνουν την εμφάνιση τους τα πρώτα Χριστουγεννιάτικα δέντρακια στα σπίτια.Αν φέτος ξεχαστείτε και δεν διακοσμήσετε το σπίτι όπως θέλετε ή αν ήρθαν οι καλεσμένοι σας και εσείς δεν έχετε προλάβει να στολίσετε ακόμα υπάρχουν λύσεις της τελευταίας στιγμής ώστε να εντυπωσιάσετε με αντικείμενα που έχετε στο σπίτι σας.  Μερικές φορές δε χρειάζεται να δημιουργήσεις μια πολύπλοκη διακόσμηση για να είναι όμορφη, όσο πιο απλά τόσο καλύτερα!

Τι θα λέγατε για αυτά τα μοναδικά κεριά;

Holly-and-berry-Christmas-candles

 

Μια απλή σύνθεση που χρειάζεται μόνο ένα ρεσό, ένα γκι, μια γυάλα και λίγο νεράκι. Αν θέλετε μπορείτε να στολίσετε και το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι με αυτή για ένα εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σας.

Κουκουνάρια στο σπιτάκι σας

neutral-white-bowl-and-pinecones

Σε ένα λευκό μπολ βάζετε αρκετά κουκουνάρια και κάποια φύλλα από το έλατο. Για ακόμα πιο “μυρωδάτα αποτελέσματα” δείτε εδώ πως θα μυρίζουν κανέλα τα κουκουνάρια σας. Και διακόσμηση και αποσμητικό χώρου.

Χρωματιστή γλυκιά διακόσμηση 

epsom-salt-candy-canes-Christmas-decor

Αν είστε λάτρης των γλυκών μπορείτε να φτιάξετε γρήγορα αυτή τη σύνθεση. Απαιτεί μόνο αλάτι, γλειφιτζούρια ή καραμέλες και ένα βάζο που κλείνει από πάνω. Το αν μετά το τέλος του πάρτυ σας θα έχουν παραμείνει στη θέση τους αυτό εξαρτάται από το πόσα παιδάκια θα έχετε.

Καλά Χριστούγεννα!