Δεν στόλισες ακόμη για τα Χριστούγεννα; Πάρε ιδέες!

Μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και τα περιμένουμε πως και πως! Εσύ έχεις στολίσει; Αν όχι, πάρε ιδέες για τον καλύτερο στολισμό!
Η ιστοσελίδα love4home συγκέντρωσε από το Pinterest τους πιο hot στολισμούς για το 2015, οι οποίο έχουν σαν θέμα τα… πάντα! Από την άνοιξη και τα μεταλλικά παστέλ χρώματα μέχρι πιο goth πινελιές και ξύλινες επενδύσεις! Πραγματικά όλα απίστευτα!
1.The Rite Of Spring
Ιδανικό αν περιμένεις την άνοιξη και δεν είσαι fan του χειμώνα. Eδώ και λίγα χρόνια είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις στην χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με απαλά χρώματα.

easter inspired christmas

white christmas decoration

white flowers christmas
2. Μεταλλικά παστέλ
Τα Χριστούγεννα και τα παστέλ χρώματα «παντρεύονται» αρμονικά. Γυαλιστερά στολίδια θα δώσουν άλλο τόνο και θα ζεστάνουν την ατμόσφαιρα…

pastel copper christmas

pastel christmas decoration

turquoise christmas decor
3.Winter Forest
Σε αντίθεση με την παραπάνω τάση, η συγκεκριμένη μεταφέρει το σπίτι σε παραμύθι με… νεράιδες. Είναι και αυτή μια τάση που ολοένα και κερδίζει κοινό ενώ πραγματικά μας ταξιδεύσει στην Σκανδιναβία!

red wood christmas decoration

reindeer xmas decor

natural christmas decor
4.Mystic Allure
Mε κύριο θέμα το μυστήριο και τα goth χρώματα είναι ο ορισμό της… βαριάς διακόσμησης. Σκοτεινά χρώματα και «γεμάτα» στολίδια κάνουν την τάση πολύ φανταχτερή!

mystic christmas decor

moody christmas decor

black gold christmas decoration
5.Back to Paradise
Eδώ συναντάμε prints από εξωτικά πτηνά (!) όπως παγώνια και παραδείσια. Τα στολίδια είναι σε αποχρώσεις του γαλάζιου και η αλήθεια είναι πως θυμίζουν λίγο καλοκαίρι και γαλανά νερά…

feathers christmas decor

pink birds of paradise christmas

peacock christmas wreath