Δέκα πράγματα που κάνει ένας single κατά τη διάρκεια των εορτών!

Πλησιάζουν οι γιορτές. το έχετε καταλάβει! Η σημασία που έχει για τον κάθε άνθρωπο διαφέρει. Αλλιώς αντιμετωπίζει τις χρονιάρες μέρες ένας άνθρωπος που ζει μονάχος -single and happy- και αλλιώς αυτός που έχει φίλους, έρωτα και οικογένεια!

Σήμερα θα εστιάσουμε σε αυτούς που είναι μονάδα! Σε αυτούς που θα περάσουν τα Χριστούγεννα μόνοι αλλά έχουν επιλογές διασκέδασης, χαλάρωσης, θλίψης και περισυλλογής!

Να τι μπορείς να κάνεις: 

 1. Συμπόσιο φίλων 

Καλείς τους φίλους στο σπίτι σου. Τους λες να φέρουν φαγητό, ποτό, γλυκά και ό,τι έχουν ευχαρίστηση για να περάσετε μαζί μία αξέχαστη βραδιά διασκέδασης και αγάπη. Σκέψου ότι ούτε μπελάδες έχεις πάνω από το κεφάλι σου (γονείς- σχέση- υποχρεώσεις) οπότε κάνεις ό,τι θέλεις, όπως το θέλεις και όταν το θέλεις… Το party δε σταματά!

2. Ακούς Χριστουγεννιάτικα τραγούδια μόνος/η σου! 

Ανάβεις κεριά, βάζεις αλκοόλ ή σοκολάτα, παίρνεις κουβερτούλα και χαλαρώνεις μέχρι να έρθει ο ύπνος, γλυκός και ανέλπιστα ξεκούραστος!

 3. Κάνεις -μανιωδώς- γυμναστική 

Άρα έχεις την κατάλληλη προετοιμασία- προστασία για τα περιττά κιλά που έρχονται με φόρα και σου χτυπάνε πόρτα και κοιλιά!

 4. Φιλάς ελεύθερα 

Είσαι single άρα μπορείς να φλερτάρεις, να φιλήσεις και να διασκεδάσεις όσο θέλεις με όποιον θέλεις!

 5. Πίνεις και μεθάς (αν το επιθυμείς) 

Δεν ενοχλείς όσο και να πιεις και επιδίδεσαι σε ευχάριστη κατάχρηση χωρίς να σε νοιάζει ότι κάποιος θα έρθει και θα σου κάνει παρατήρηση!

6. Ξοδεύεις χρήματα για εσένα μόνο ή κάνεις αποταμίευση 

Ο έρωτας και δώρα φέρνει. Αν είσαι sinlge δεν χρειάζεται να ξοδευτείς. Τα κάνεις μασούρι και -τσουπ- τα βάζεις κάτω από το στρώμα…καλέ μου Σκρουτζ!

 7. Δεν χρειάζεται να εντυπωσιάσεις τα επίδοξα πεθερικά 

Δεν παίρνεις σβάρνα τραπεζώματα, επισκέψεις και δεν χρειάζεται να είσαι πάντοτε στην τρίχα και καθώς πρέπει για να ενθουσιάσεις τους μελλοντικούς “γονείς” κανενός!

 8. Βλέπεις Χριστουγεννιάτικες ταινίες μέχρι το πρωί! 

Κοιμάσαι, ξυπνάς, συνεχίζεις τον μαραθώνιο και δε σε νοιάζει τίποτα!

9. Κλαις όποτε θέλεις 

Σκέφτεσαι ότι θα ήταν καλό να είχες κάποιον δίπλα σου και ξεσπάς σε κλάματα! Δε σε παρεξηγεί κανείς και κανείς δε νοιάζεται

10. Ξενυχτάς και γυρνάς

…Χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν!