Χριστουγεννιάτικο gift box για τις γυναίκες που αγαπούν τα φυσικά καλλυντικά

Τα τελευταία χρόνια, οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τα φυσικά καλλυντικά, αφού τα εν λόγω προϊόντα προσφέρουν μια σειρά από πλεονεκτήματα και στην περιποίηση του σώματος και του προσώπου. Βαδίζοντας στον ίδιο δρόμο και τα Χριστούγεννα, όλες, λίγο πολύ, έχουμε την ανάγκη να ανακαλύψουμε μια σειρά περιποίησης με μοναδικό άρωμα που θα μας συνοδεύσει την περίοδο των εορτών.

Αν έχεις ήδη δρομολογήσει μια βόλτα στην αγορά αναζητώντας ένα δώρο για τον εαυτό σου, μην ξεχάσεις να περάσεις από ένα φαρμακείο, προκειμένου να ανακαλύψεις την έκπληξη που σου επιφυλάσσει γι’ αυτά τα Χριστούγεννα η Messinian Spa.

Ανακάλυψε το Christmas Joy – Chai Latte gift box

Τα ελληνικά φυσικά καλλυντικά Messinian Spa κυκλοφόρησαν νέο εορταστικό gift set, το Christmas Joy – Chai Latte gift box 02, με το πιο μοναδικό άρωμα Χριστουγέννων. To gift set περιλαμβάνει:

-το ολοκαίνουριο Chai Latte Sparkling Dry Oil 100 ml με λαμπυρίζουσα σκόνη για ενυδάτωση και λαμπερό απότελεσμα

-το Chai Latte βούτυρο σώματος 250 ml, που αναζωογονεί, θρέφει και χαρίζει απαλή και λεία επιδερμίδα, και δώρο το αφρόλουτρο 300 ml της σειράς που θα ολοκληρώσει την εμπειρία περιποίησης της επιδερμίδας σας κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών.

Πρόκειται για ένα ιδανικό δώρο για όσες αγαπούν τα φυσικά καλλυντικά ή θέλουν να προσφέρουν ένα όμορφο δώρο στην οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους αγαπημένους τους.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: