Χριστουγεννιάτικη διάθεση στο σπίτι σε λίγα μόνο λεπτά

Πιστεύεις πως το να ετοιμάσεις το σπίτι για τα Χριστούγεννα είναι εύκολη υπόθεση; Εμείς μπορούμε να στο κάνουμε όμως! Φίλοι και οικογένεια θα αρχίσουν να μαζεύονται σιγά σιγά στα σπίτι λίγο πριν τις γιορτές με κορύφωση των επισκέψεων Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Το πιο σημαντικό είναι να ανοίξεις το σπίτι σου για εκείνες τις ημέρες. Πώς; Θα σου δείξουμε παρακάτω!

Υπνοδωμάτιο

Capture

Ακόμα και το υπνοδωμάτιο θέλει την ανανέωση του. Θα μου πεις θα φτάσουν οι καλεσμένοι μέχρι εκεί; Μιας που φτιάχνεις το σπίτι όμως δεν μπορείς να αφήσεις το δωμάτιο παραπονεμένο. Εμείς στα Zara Home βρήκαμε υπέροχα σκεπάσματα που σε βάζουν απευθείας στη καρδιά του χειμώνα. Το καρό αλλά και οι τόνοι του μπορντώ και του γκρι έχουν την τιμητική τους όπως θα δεις και εσύ.

Τραπεζαρία

Capture

Φυσικά και από τη διακόσμηση του σπιτιού θα πρέπει να εστιάσεις και στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Στις συνταγές ξέρουμε θα τα πας υπέροχα τι γίνεται όμως με την παρουσίαση; Τα Zara Home έχουν προβλέψει και για αυτό και εκεί θα βρεις μοναδικά είδη που πραγματικά θα αφήσουν τους καλεσμένους σου με το στόμα ανοιχτό. Ακόμα και ένα brunch είναι αρκετό για να τους βάλεις στο κλίμα της πιο όμορφης γιορτής του χρόνου.

Σαλόνι

Capture

Και επειδή τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που η κάθε μέρα είναι γιορτή, η ΙΚΕΑ παρουσιάζει μοναδικές ιδέες για κρεμαστή διακόσμηση και φωτισμούς LED , που θα κάνουν το σπίτι σας να λάμπει. Ανάμεσα στα προϊόντα της σειράς STRÅLA θα ξεχωρίσετε φωτιστικά σε σχήμα κύκλου, καρδιάς, αγγέλου, αστεριού, σε πολλά χρώματα και σχέδια, για να φωτίσετε τον φετινό χειμώνα!

Δώρα

Capture

Κουτιά, κορδέλες και χαρτιά περιτυλίγματος για πρωτότυπες συσκευασίες δώρου, πιάτα και χαρτοπετσέτες για ένα γιορτινό τραπέζι που θα κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά και ιδιαίτερα αξεσουάρ και στολίδια, έρχονται να σκορπίσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι μας από την ΙΚΕΑ φυσικά.