Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση από τη LEROY MERLIN, γιατί εδώ βλέπεις τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι!

Πλησιάζουν Χριστούγεννα, η αγαπημένη περίοδος μικρών και μεγάλων που ανυπομονούν να νιώσουν ξανά τη χαρά και τη θαλπωρή του στολισμένου σπιτιού! Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η LEROY MERLIN είναι πανέτοιμη για να προσφέρει όλες τις λύσεις για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, στις πιο προσιτές τιμές.

Τόσο στα καταστήματα όσο και στο e-shop της LEROY MERLIN, από τις 2 Νοεμβρίου έως το τέλος των Γιορτών, οι καταναλωτές θα έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε μια φαντασμαγορία από χριστουγεννιάτικα είδη, όπως χριστουγεννιάτικα δέντρα μικρά & μεγάλα, χιονισμένα ή όχι, γιορτινά φωτάκια, ποδιές δέντρων και κορυφές, φάτνες, χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα, διακοσμητικό χιόνι κι άλλα αξεσουάρ και διακοσμητικά των ημερών, όπως στεφάνια, λουλούδια, κεριά, μαξιλάρια, κλαδιά και φιγούρες – όλα σε εορταστικό πνεύμα.

Παράλληλα, η LEROY MERLIN προσφέρει και αντίστοιχα μεγάλη ποικιλία σε κωδικούς στολιδιών. Ανάμεσά τους, γυάλινες χριστουγεννιάτικες μπάλες σε διάφορες αποχρώσεις, όπως του κόκκινου, του λευκού ή του απαλού ροζ, λαμπάκια σε θερμές αποχρώσεις, κομψά διακοσμητικά στολίδια σε σχήμα γλυκισμάτων, ξύλινα στολίδια, διακοσμητικά από φυσικά υλικά και χριστουγεννιάτικα αξεσουάρ σε φωτεινούς τόνους του μπλε και ασημί. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις πολλαπλές προτάσεις της LEROY MERLIN, που έχει ως στόχο να διευκολύνει τους καταναλωτές να επιλέξουν το ιδανικό στυλ διακόσμησης το οποίο να ταιριάζει στο δικό τους σπίτι.

Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας ένα κατάστημα LEROY MERLIN ή το e-shop και μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ανακαλύπτοντας τις καλύτερες γιορτινές προτάσεις στις πιο απίθανες τιμές.