Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο Εκπτωτικό Χωριό

Πώς καταλαβαίνεις ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα; Μα φυσικά όταν γίνεται το πιο μαγικό Christmas Festival της πόλης!

Που; Χιλιάδες μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου από το μοναδικό Γιώργο Καπουτζίδη. Μουσική, δράσεις για όλη την οικογένεια και πολλές εκπλήξεις έφεραν τη μαγεία των Χριστουγέννων λίγο πιο κοντά. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Δέσποινα Καμπούρη, Ελένη Τσολάκη, Λάουρα Νάργες, Ελιάνα Χρυσικοπούλου & Δώρα Κατσικογιάννη που έζησαν το λαμπερό θέαμα από κοντά.

Capture

Το σήμα για την έναρξη του show, έδωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας με αγαπημένους γιορτινούς ρυθμούς, ενώ η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν ο Γιώργος τραγούδησε μαζί με τον Αδάμ Τσαρούχη και τη μπάντα του που ανέβασαν τη διάθεση με jazz ρυθμούς.

Capture

Η αντίστροφη μέτρηση για τη φωταγώγηση του δέντρου ολοκληρώθηκε με ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτωνπου καθήλωσαν το κοινό και την ατμόσφαιρα ηλέκτρισαν οι DuoViolins με διασκευές γνωστών επιτυχιών.

Capture

Η γιορτή είχε ξεκινήσει από το μεσημέρι με μουσική, διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά, Χριστουγεννιάτικο face painting και ένα θεαματικό Bubble show parade που δημιουργήσαν μια απόλυτα Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο πανέμορφα στολισμένο εκπτωτικό χωριό.

Capture

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σήμανε την έναρξη της εορταστικής περιόδου για το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, τον απόλυτο προορισμό shopping για μοναδικά δώρα για εμάς και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα για τα φετινά Χριστούγεννα. Ένα τεράστιο Χριστουγεννιάτικο στεφάνι στον 1ο όροφο μας περιμένει να βγάλουμε τις πιο γιορτινές φωτογραφίες και να τις μοιραστούμε με τους φίλους μας!